White Classics е наречен най-новият български фестивал, който ще се

...
White Classics е наречен най-новият български фестивал, който ще се
Коментари Харесай

Класически фестивал в бяло започва в Рибарица

White Classics е наименуван най-новият български фестивал, който ще се организира сред 22 и 24 септември в Рибарица.

Проектът на Cool Management и Модо България е фокусиран върху представянето на български актьори. В центъра на фестивала ще бъде White Gala с присъединяване на младата певица Доротея Доротеева , звездата на Националния музикален спектакъл Александър Мутафчийски и артистичния шеф на форума - пианистката Венета Нейнска . Изискването към публиката е да бъде облечена елегантно в бяло и по този начин да се впише в общата идея.

Фестивалът ще си сложи за цел и представянето на най-младите музикални гении - в петък, 22 септември от 19 ч. е концертът White Talents на осем от най-изявените млади музиканти на България, един от които ще завоюва Наградата на публиката.

Най-младите фенове на класиката са добре пристигнали на White Kids Concert в неделя, 23 септември, от 11 ч., а преди него от 10 ч. те могат да чуят занимателни приказки за музиката.

Български образни актьори ще вземат участие в специфичната галерия, която ще бъде открита на 22 септември, събота, от 18 ч., а художничката Деница Милушева ще даде уроци по изобразяване за начинаещи на 23 септември, събота, от 10 до 13 ч.

Още забавни детайлности за идното първо издание на фестивала White Classics в Рибарица описа в изявление за предаването " Алегро виваче " по " Хоризонт " Венета Нейнска - артистичен шеф и участник. Чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР