WhatsApp ще въведе ограничение, засягащо всички потребители на приложението, съгласно

...
WhatsApp ще въведе ограничение, засягащо всички потребители на приложението, съгласно
Коментари Харесай

WhatsApp въвежда ново ограничение за всички потребители

WhatsApp ще вкара ограничаване, засягащо всички консуматори на приложението, според което едно известие ще може да бъде препращано до пет пъти. Новата мярка се вкарва за битка с разпространението на подправени вести през платформата.

Притежаваното от Фейсбук приложение към този момент вкара тази мярка в Индия преди шест месеца.

Този ход идва след редица произшествия с тълпи от хора в Индия, в резултат на разпространяването на подправени вести през приложението.

Досега потребителите отвън Индия можеха да препращат известия до 20 пъти.

Новото ограничаване в WhatsApp бе оповестено на събитие в Джакарта, Индонезия. Страната ще организира своите парламентарни избори през април.

От компанията оповестиха пред BBC, че са взели решението, откакто " деликатно " са оценили резултатите от траялия половин година тестов интервал в Индия.

" Лимитът доста е лимитирал препращаните известия по света, " съгласно представител на компанията.

" Така WhatsApp ще продължи да се концентрира върху персоналните известия сред близки хора. Ние ще продължим да следим противоположната връзка от потребителите и с времето ще търсим нови способи за справяне с виралното наличие. "

В една група в WhatsApp могат да бъдат включени до 256 консуматори.

Така, след новото ограничаване, теоретично, един консуматор ще може да изпрати известие на до 1 280 души, вместо на 5 120, както бе преди.

Нищо не може да спре всеки от получателите обаче да препраща известието на петима други.

Ограничението идва в интервал, в който WhatsApp и другите услуги на Фейсбук са следени под лупа за ролята си в разпространяването на агитация и други лъжи онлайн. /profit.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР