WhatsApp, популярният безплатен кросплатформен месинджър, ще позволи на потребителите си

...
WhatsApp, популярният безплатен кросплатформен месинджър, ще позволи на потребителите си
Коментари Харесай

WhatsApp ще позволи изпращането и приемането на крипто

WhatsApp, известният безвъзмезден кросплатформен месинджър, ще разреши на потребителите си да изпращат и получават криптовалута посредством прибавянето на бота за програмата Lite.im, предава Bitcoinnews. Очаква се, че благодарение на упоменатата стратегия, потребителите да могат да обменят Bitcoin, Litecoin, Ethereum и ZTX по един елементарен и предпазен метод с няколко клика на мишката.

Това, което е нужно да се направи е прибавянето на WhatsApp бота и да се изпълнят инструкциите, които ще се появят на екрана. Потребителите на услугата ще могат да зададат една съществена криптовалута, с която ще оперират, както и език на платформата – британски или испански. Освен това, в случай че го препоръчате на другари и те го употребяват, ще може да спечелите криптовалута.

Появата на сходна опция би трябвало да разпространява още повече потреблението на криптовалути, изключително измежду младите, които са главните консуматори на приложението, което все още има над 1.5 милиарда употребяващи го. По-рано тази година Фейсбук анонсира проектите си за своя лична криптовалута, която се чака да се появи по-късно през 2019. Това обаче ще е криптовалута от вида на „ стейбълкойн “ (обвързана с формалния курс на fiat парите) и незнайните към нея са много.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР