WhatsApp предприема правни действия срещу хора, които използват платформата му

...
WhatsApp предприема правни действия срещу хора, които използват платформата му
Коментари Харесай

WhatsApp погва правно спамери

WhatsApp подхваща правни дейности против хора, които употребяват платформата му за спам известия . От декември тези, които се занимават с избрани типове автоматизирани или групови известия, могат да бъдат изправени пред правни дейности от платформата за известия, оповестява " Скай нюз ".

В актуализацията на секцията с постоянно задавани въпроси на приложението за известия, WhatsApp удостовери, че ограниченията стартират на 7 декември . " WhatsApp ще предприеме правни дейности против тези, за които сме определили, че са ангажирани или оказват помощ на други в корист, която нарушава нашите условия за прилагане . "

WhatsApp също по този начин предизвести, че могат да се подхващат правни дейности " въз основа на информация, която е само налична за нас от нашата платформа ".

Тези нарушавания включват " автоматизирано или групово изпращане на известия или нелична приложимост ", което оставя място за WhatsApp да лицензира избрани принадлежности за компании , които употребяват платформата за известия, с цел да поддържат връзка с клиенти.

В момента компанията предлага гратис приложение за WhatsApp Business, което разрешава на дребните компании да автоматизират, сортират и дават отговор на известията. Междувременно, Whatsapp Business API разрешава на междинни и огромни компании да поддържат връзка с клиенти и личен състав .

Uber употребява услугата , с цел да свърже водачите с помощния личен състав, до момента в който Booking я употребява за шерване на потвърждения за резервации и други актуализации с клиенти.

Съобщението идва, откакто компанията, благосъстоятелност на Фейсбук , има за цел да надгради платформата за известия до такава, която може да се оправя и за заплащания с екип от разработчици, работещи по функционалности за заплащания в Лондон.

Основателят на Фейсбук и основен изпълнителен шеф Марк Зукърбърг удостовери, че мобилните заплащания на WhatsApp ще започват тази година след сполучлива тестова фаза за тази функционалност в Индия.
 Фейсбук, Instagram и Whatsapp се сринаха в целия свят Обновена
Фейсбук, Instagram и Whatsapp се сринаха в целия свят

Няма данни за аргументите за срутва

Говорейки на конференцията на разработчиците F8, той изяснява, че " би трябвало да бъде толкоз елементарно да се пращат пари на някой, колкото е да се изпрати фотография " , само че финансовият свят е доста по-регулиран от известията с изображения.

Потвърждавайки проектите за платформата за разплащания , Мат Айдема, основният действен шеф на WhatsApp, разяснява: " Ние сме подготвени да работим с някои от най-хубавите механически и оперативни специалисти в Лондон и Дъблин, с цел да въведем WhatsApp във второто десетилетие ".

По-рано тази година Фейсбук разгласи, че Messenger, Instagram и WhatsApp са сложени под една шапка по-рано тази година . Интегрирането на трите платформи разрешава на компанията да комбинира събирането на данни от стотици милиони консуматори по целия свят .

Смята се, че това евентуално ще разреши на Фейсбук да вкара функционалност за заплащания , помагайки на компанията да генерира доходи, каквито са следени в китайски приложения като WeChat .

Това приложение е толкоз необятно употребявано в Китай , че продавачи по улични сергии и търговците го употребяват за търговия , а дружно с съперника си AliPay заемат пазар с оборот от 9 трилиона $ през 2016 година, съгласно Research Consulting Group.
 WhatsApp откри целенасочена офанзива за шпиониране в телефони
WhatsApp откри целенасочена офанзива за шпиониране в телефони

Пробивът е от програмен продукт на израелска компания, която изяснява, че технологията се употребява единствено от държавни агенции
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР