WhatsApp експериментира с функцията за временни съобщения, като удължава времето,

...
WhatsApp експериментира с функцията за временни съобщения, като удължава времето,
Коментари Харесай

WhatsApp работи върху функция за временни съобщения

WhatsApp опитва с функционалността за краткотрайни известия, като удължава времето, през което те ще продължат да се виждат на устройството на получателя им, написа.

Както беше разкрито от WABetaInfo, компанията добави нова алтернатива в конфигурацията на краткотрайните известия, която разрешава интервалът да бъде продължен до 90 дни, само че не по-малко от три месеца. След този интервал от време известието ще бъде изтрито както от акаунта на изпращача, по този начин и от този на другия участник в диалога. 

Миналата година WhatsApp показа краткотрайни известия като нова алтернатива, която усъвършенства поверителността и ни разрешава по-голям надзор върху това, което пишем и споделяме. Можем да ги активираме, като влезем в чат, кликнем върху потребителския профил и въведем " краткотрайни известия ". Ако ги активираме, то известията ще се изтриват автоматизирано след приключване на седем дни. 

В бета версиите на WhatsApp също се появява и друга алтернатива, която разрешава да се трият известия след 24 часа, а сега към този момент и след 90 дни. В момента не е известно по кое време WhatsApp ще пусне тези варианти в стабилната версия на приложението за iOS и Android. 

Трябва да се означи също, че WhatsApp е вложила доста време за разработка във функционалности, които карат известията да изчезнат. В началото на август компанията започва функционалността за фотоси и видеоклипове, които могат да се видят единствено един път. По този метод можем да изпращаме наличие с гаранцията, че то няма да се съхранява на устройството или в нашия акаунт, макар че постоянно има опция другият човек да направи екранна фотография. 

Новата 90-дневна алтернатива може да бъде потребна за автоматизирано заличаване на най-старите известия и по този метод да не се цялостни паметта на мобилния ни телефон с неща, които към този момент не ни интересуват. Въпреки че евентуално няма да е толкоз полезна колкото 24-часовата алтернатива, която беше една от най-очакваните, защото предлага по-кратък период на годност на нашите известия. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР