WhatsApp е приложение за съобщения, използвано от приблизително два милиарда

...
WhatsApp е приложение за съобщения, използвано от приблизително два милиарда
Коментари Харесай

Потребителите на WhatsApp най-накрая разбират какво е фина промяна в приложението - и `откачват`

WhatsApp е приложение за известия, употребявано от почти два милиарда души по света - само че когато направиха фина смяна, потребителите бяха оставени в суматоха.

Писателите с орлови очи бяха „ изхвърлени “ от актуализацията, която приложението, благосъстоятелност на Meta, направи през последните дни, като споделиха, че изцяло е трансформирало усещането им за него. Някои даже настояха разработчиците на приложението да анулират измененията допустимо най-скоро, тъй като ненавиждат метода, по който наподобява в този момент.

И по този начин, какво е това, което предизвиква подобен звук? Функция за дискретност ли е? Или чатовете към този момент не са криптирани от край до край? Не, това е изписването с основни букви на статусите „ онлайн “, „ писане “, „ запис на аудио “ и „ последно виждане “, оповестява Wales Online.

Много консуматори на WhatsApp са забелязали, че тези известия в приложението към този момент имат основна писмен знак първоначално. Потребителят на TikTok Ели, известна като @ellsdq, употребява платформата на обществените медии, с цел да из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР