Wetherspoons е основна част от британската култура - и докато

...
Wetherspoons е основна част от британската култура - и докато
Коментари Харесай

Необичайни детайли на Wetherspoons, които се крият във всяка кръчма, която вероятно никога не сте забелязвали

Wetherspoons е съществена част от английската просвета - и до момента в който ние сме фокусирани върху алкохола си, може да не го осъзнавате, само че има причина зад извънредно крещящия килими.

Кой не обича Wetherspoons с евтина и радостна храна, това е някъде, с което всеки британец ще бъде прекомерно осведомен. Въпреки че декорът може да бъде подозрителен, а килимите са известни с това, че са шумни, явно има причина за това.

С над 900 пъба Wetherspoons в Обединеното кралство може да не е известно, само че всеки пъб има друг и персонализиран килим, определен особено за всеки един съгласно ръководителя на отдела за развиване и придобиване на парцели на Wetherspoons Джон Рандал.

Джон показа по-рано: „ Ние акцентираме изключително на дизайна на нашите нови пъбове, като влагаме съществено във всеки аспект, както и в обновяването на по-старите ни пространства. С повече от 900 пъба това е доста килим. Всички наши нови килими за кръчми са самостоятелно проектирани, някои с елементи, отразяващи аспекти от ист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР