Wendy’s Dave’s Triple“ е предложение за бързо хранене, което включва

...
Wendy’s Dave’s Triple“ е предложение за бързо хранене, което включва
Коментари Харесай

Защо Swifties, летовниците и хигиениците трябва да се радват на високите цени

„ Wendy’s Dave’s Triple “ е предложение за бързо хранене, което включва два притежателни неща и три хамбургера. Не съм сигурен какъв брой елементарно е да се преглътне и в двете връзки, само че това, което в действителност е заседнало в гърлата на хората, е вероятността за скок на цените във веригата за бързо хранене Wendy’s.

Преди няколко седмици новият основен изпълнителен шеф на Wendy’s разгласи, че компанията ще конфигурира нови екрани с цифрови менюта, които ще разрешат „ динамично ценообразуване “ – т.е. смяна на цената на продуктите в действително време. Избухна лека реакция и Wendy’s търпеливо изясни, че, несъмнено, няма да постановат по-високи цени в натоварени времена. Вместо това те може да постановат по-ниски цени в тихи моменти, което е разлика, за която да се замислите.

Това никога не е първата сходна драма. Преди четвърт век Дъглас Айвестър, тогава основен изпълнителен шеф на Coca-Cola, разсъждаваше за автомати, които биха повишили цената на кока-колата в парещ ден. Той б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР