Webit.Festival Europe 2019 Тази година форумът за иновации и предприемачество

...
Webit.Festival Europe 2019 Тази година форумът за иновации и предприемачество
Коментари Харесай

Webit.Festival Europe 2019

Webit.Festival Europe 2019

Тази година форумът за нововъведения и предприемачество Webit.Festival Europe 2019 събра у нас 15 хиляди делегати от 120 страни – 450 лектори, 1500 стартъпи, 500 упълномощени представители на медиите и над 300 изложители. Събитието се организира за 11-а поредна година. Атракцията на форума в София бяха робот придружител, киберобувки, летящ мотор…
„ За нас, българите, с изключение на всичко друго, Webit е и горделивост. Webit потвърди нещо доста значимо – че в региона на нововъведенията няма дребни и огромни страни, а такива с упоритости за триумф и дела за проспериращо бъдеще ”, сподели президентът Румен Радев.

Хармъни е първият робот, който сполучливо прилича действителна фигура на човек и даже има силиконова кожа. Може да поддържа връзка и може да изберете характера й - по-разговорлива, по-забавна, по-наивна. Можете да изберете и външния й тип.

Друга иновация са киберобувките. С тях имате чувството, че тичате, до момента в който в действителност изобщо не сте се поместили.
„ Когато споделям, че в бъдещето няма специалност, наречена водач, хората не схващат какво значи това. Когато видят обаче летящия мотор, ще схванат, че бъдещето се случва в този момент ”, съобщи доктор Пламен Русев, изп. шеф на фондация Webit и основател на фестивала, разяснявайки следващата иновация.

Сред най-важните тематики са нововъведенията в туризма, маркетинга в онлайн търсачки, трендовете в обществените мрежи и марки в цифровата ера.
 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР