Web Report 2024 ще се проведе за седме пореден път,

...
Web Report 2024 ще се проведе за седме пореден път,
Коментари Харесай

Конкурсът на Dir.bg, който обединява: До 30 април можете да изпращате публикации за Web Report 2024

Web Report 2024 ще се организира за седме следващ път, а оповестяването на спечелилите и церемонията по награждаване ще е в края на месец май. Само за предходната година броят на участниците наближи 200, а изпратените за присъединяване изявления бяха над 500.

И тази година претендентите ще се борят в категориите Общество, Истински истории, Икономика, Технологии и нововъведения, Култура и изкуство, Спорт.

Специалните награди на журито са за фоторепортаж, видеорепортаж и подкаст, " Зелено перо ", " Гореща точка ", " Млад създател ", " Журналистическо майсторство ".

Той е един от новите членове на журито на състезанието Web Report

Допустими произведения – Разследване, Репортаж, Интервю, Коментар-анализ, Очерк-портрет, Фоторепортаж, Видеорепортаж, Подкаст.

„ Ако съблюдаваме клишето за първите седем – към този момент сме основали нещо, което се трансформира в традиция, която като правилник и като конкурс за чиста публицистика събира всички медии, дружно си подаваме ръка “, разяснява пред bTV Деян Веселинов, един от уредниците на състезанието Web Report на Dir.bg.

Сред 185 създатели в конкуренцията за оценките най-вече бяха наградените от нюзрума на bTV

Той уточни, че в шест съществени категории и в спомагателните специфични журират представители и ръкодовители на всички медии. Самият Dir.bg не се включва с присъединяване в състезанието.

Елитно жури от публицисти, измежду които водещият на „ 120 минути “ Светослав Иванов, ще отличи най-хубавите материали

„ Вие може да не участвате в оценяването, само че участвате в организацията, а това е доста значимо за нас и желая да ви благодаря “, съобщи в ефир Гергана Венкова, кореспондент bTV, която предходната година беше отличена в категорията „ Истински истории “.

Специалните пратеници на bTV в интензивното поделение на най-голямата болница в Адана

„ Не може да вървим единствено по разделянето, би трябвало да има и обединяване. Все повече районни и по-малки медии се включват в състезанието “, уточни Деян Веселинов.

До 30 април всеки може да взе участие със своите изявления и специфични материали.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР