WB Games Montreal представиха цели 13 минути геймплей от тяхната

...
WB Games Montreal представиха цели 13 минути геймплей от тяхната
Коментари Харесай

Появи се геймплей видео към Gotham Knights

WB Games Montreal показаха цели 13 минути геймплей от тяхната последваща игра Gotham Knights. Играта на WB Games и DC Comics излиза тази есен и ще показа един много друг Готъм, в който Батман е мъртъв, а вие ще може да играете с някой всред Черното крило, Момичето прилеп, Червената качулка или Робин, с цел да се справяте с пълчища от главорези и тайнствения Съд на совите.

Липсата на Батман не е единствената разочароваща характерност на Gotham Knights. Наскоро стана ясно, че играта няма да излезе за осмото конзолно потомство, а само за Xbox Series X|S, PlayStation 5 и лични компютри. Кооперативният екшън с открит свят наподобява в действителност супер крепко във видеото по-долу, като виждаме геймплей от Черното крило и Червената качулка, в което те употребяват качествата си, с цел да раздават яки юмруци и ритници. Самият Готъм ще се разположи на голяма карта и още от началото ще получите свободата да изследвате всичките му пет региона, които WB Games са предложили. Освен упоменатите герои, в играта ще може да се срещнат и други персонажи, познати от обичаните на мнозина серии и комикси, като да вземем за пример Мистър Фрийз и Пингвина. А с изключение на кооперативният режим, ще може несъмнено да изиграете цялата игра сами.

Gotham Knights излиза на 25.10.2022. По-долу може да видите и малко авансово ревю на играта, идващо от страниците на VG24/7.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР