WATER TECH EXPO е новото име на изложение ВОДА СОФИЯWATER

...
WATER TECH EXPO е новото име на изложение ВОДА СОФИЯWATER
Коментари Харесай

Преференциални цени за участие в WATER TECH EXPO - при записване до 15 януари 2019г.

WATER TECH EXPO е новото име на ревю ВОДА СОФИЯ

WATER TECH EXPO е новото име на единственото в България интернационално ревю за водния бранш ВОДА СОФИЯ, оповестиха уредниците от Интер Експо Център. Фокусът на WATER TECH EXPO, което ще се организира от 6 до 8 март 2019 година, ще бъдат артикули и технологии за ръководство на води в индустриалните браншове. Ранните записвания към този момент започнаха и всички компании, които запазят своето място до 15 януари, ще могат да се възползват от промоционалната отстъпка.

Форумът събира професионалната аудитория, с цел да показа за 13-и път софтуерния прогрес в ефикасното потребление на водните запаси. При последното си издание събитието за индустриално и обществено ръководство на водите в България показа артикули и новости на над 140 български и интернационалните водещи компании.



През 2019 година WATER TECH EXPO ще се организира редом с интернационалното ревю СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА, което ще сплоти тематиките жилищно, офисно, ваканционно и индустриално строителство, както и новата тема SMART LIFE. Екологичните и енергоефективни технологии, ориентирани към бъдещето, са главен акцент на двете изложби.

WATER TECH EXPO и СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА чакат професионалната аудитория с нова визия, многообразие от софтуерни решения и наситена съпътстваща стратегия. WATER TECH EXPO ще се организира в границите на три дни - от 6 до 8 март 2019 година, а СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА продължава до 9 март.

Своeто място на WATER TECH EXPO може да запазите ТУК.

Повече за новите тематики, за новите трендове и последни вести следете на WATER TECH EXPO.

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР