Warner Bros. Japan и Level-5 обявиха съвместен проект, съвместно с

...
Warner Bros. Japan и Level-5 обявиха съвместен проект, съвместно с
Коментари Харесай

Ще създават филм по Ni no Kuni

Warner Bros. Japan и Level-5 оповестиха взаимен план, взаимно с OLM, Inc. за основаването на филм по Ni no Kuni, предава Gematsu. Става дума за анимационен филм, в чиято изработка се включват и ветерани от емблематичното японско студио Ghibli.

Самият филм ще срещне феновете с гимназистите Юуу и Хару, които получават способността да минават от действителния свят към паралелна галактика и назад след случай с тяхната съученичка Котона. Животът ѝ е в заплаха и в двата свята по едно и също време. Юуу е отличен и интелигентен възпитаник, който е прикрепен на инвалидна количка. Отличаващ се със своята просветеност и изострен разум, Юуу изпитва несподелени усеща към Котона. Той ги крие, защото тя излиза с Хару, гласи анонса на плана. Хару, от своя страна е известно момче в учебно заведение и част от баскетболния тим.

Филмът ще бъде режисиран от Йошиуки Момосе, който работи по Ni no Kuni II: Revenant Kingdom и взе участие в основаването на два кино лентата на Ghibli: Pom Poko и Only Yesterday. Що се отнася до музиката, то написването ѝ е поверено не на кого да е, а на самия Джо Хисаиши, който с изключение на, че е създател на музиката на истинската игра, е основател на музиката към доста от прелестните анимации на Ghibli. Сценарият е дело на изпълнителния шеф на Level-5 Акихиро Хино, който е също и изпълнителен продуцент на лентата.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР