Walmart казва, че разширява своите опции за доставка за същия

...
Walmart казва, че разширява своите опции за доставка за същия
Коментари Харесай

Walmart ще разшири опциите за доставка за същия ден, за да включва ранни сутрешни часове

Walmart споделя, че уголемява своите варианти за доставка за същия ден, с цел да включва ранни утринни часове. Този ход идва, до момента в който онлайн търговците на дребно се състезават да отговорят на възходящото търсене на експедитивност и улеснение на потребителите.

От средата на март клиентите, които вършат поръчка онлайн от 6 сутринта, могат да получат облекла, домашен уреди, консумативи за намерено или най-важното за бебето, доставено в границите на 30 минути, сподели Walmart в четвъртък. Клиентите ще заплащат $10 за незабавна доставка или $5, с цел да бъдат доставени продуктите им в границите на три часа, сподели представител на Walmart пред CBS MoneyWatch. Услугата ще бъде безвъзмездна за членовете на Walmart+, добави компанията.

„ С ранната утринна доставка по поръчка на Walmart и набор от други комфортни варианти, ние подсигуряваме, че имате това, от което се нуждаете, когато имате потребност от него, тъй че да можете да си върнете времето, без значение какво споделя часовникът “, се споделя в изказване на компанията в четвъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР