Walmart каза, че цените на някои от продуктите му не

...
Walmart каза, че цените на някои от продуктите му не
Коментари Харесай

Walmart казва, че инфлацията е била по-нестабилна от очакваното през последното тримесечие

Walmart сподели, че цените на някои от продуктите му не са се намалили толкоз, колкото очакваше през последното тримесечие, отразявайки нестабилната инфлационна среда в Съединени американски щати, която подтиква вложителите да преоценят по кое време централната банка ще стартира да понижава лихвените проценти.

Главният изпълнителен шеф Дъг МакМилън сподели през ноември, че най-големият търговец на дребно в света може да се окаже „ ръководещ интервал на дефлация “ при започване на 2024 година, в евентуално окуражаващ знак за по-широката стопанска система поради репутацията на Walmart като лидер на потребителите.

МакМилън сподели във вторник, че общата категория артикули на Walmart в интервенциите му в Съединени американски щати е „ там “ във връзка с „ дефлационна позиция “, само че в трите месеца до януари, „ наклонът на спада се смекчи “. четвърт. Цените на храните и консумативите бяха „ малко по-високи от преди година “, добави той.

Коментарите на МакМилън идват седмица откакто формалните данни демонстрираха, че инфлацията в Съединени американски щати се е намалила по-малко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР