Wakefield Interactive и издателят Whitethorn Digital обявиха, че тяхната игра

...
Wakefield Interactive и издателят Whitethorn Digital обявиха, че тяхната игра
Коментари Харесай

Where the Bees Make Honey излиза през март

Wakefield Interactive и издателят Whitethorn Digital оповестиха, че тяхната игра Where the Bees Make Honey ще излезе през март. Датата на дебюта на заглавието към момента не е ясна. Where the Bees Make Honey излиза за конзоли и PC, като за Windows ще се появи в Steam и в Kartridge, цифровия магазин на Kongregate.

Where the Bees Make Honey е самостоятелен план, водещ началото си от страниците на Kickstarter. В играта ще се употребява истинска механика, при която вероятността на камерата се сменя по отношение на спомените и мислите на основния воин.

„ Where the Bees Make Honey отразява размисли за другите интервали от детството, които биват играни и преживявани от вероятността на възрастен. Става дума за ефирно, фантазно и деликатно основано прекарване за носталгията. Играта улавя този спокоен интервал на детството, в който да облечеш специфичен костюм беше нещо значимо и което по магичен метод променяше средата към теб. В същността си, Where the Bees Make Honey е пъзъл приключенска игра, само че разнообразието в геймплея се трансформира от самото начало. Когато основната героиня Съни е възрастен, който гледа обратно в предишното, когато е била млада, играта се играе от вероятност от първо лице. Този интервал на промени се развива на работното ѝ място, където тя се усеща на кръстопът, мислейки какво да прави с живота си по-нататък. Спомените, които може да изиграете спомагат за прехода сред сезоните, а самият геймплей се разграничава доста, когато става дума за сезоните, спомените и обособените моменти “, гласи анонса на играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР