Взривовете от снощи са почти копие на предишните взривове и

...
Взривовете от снощи са почти копие на предишните взривове и
Коментари Харесай

Гебрев: Снощните взривове много приличат на предишните

Взривовете от нощес са съвсем копие на предходните гърмежи и пожари, не мога да кажа какво е станало, тъй като това са едвам няколко часа. Това сподели по БТВ предприемачът Емилиян Гебрев. 

Инцидентът в склада за боеприпаси е станал малко след 1:00 часа тази заран. По данни на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас няма данни за потърпевши хора. Складът е на компания “Емко “ на предприемача Емилиян Гебрев. Площите са ситуирани в общо четири някогашни военни складове. Специалисти по муниции, пожаротехнически специалисти и проверяващи служители на реда ще създадат оглед на място след приключването на 72 часа, в които обектът ще остане запечатан. Все още не е явен размерът на нанесените вреди от последвалия след гърмежите пожар.

В края на юли предходната година гърмеж още веднъж бе регистриран в едно от халетата, ситуирани в местността „ Чобан дере “. Тогава Гебрев разгласи, че най-вероятно става въпрос за тенденциозен палеж. Разследването по този случай към момента продължава. 

Всички електронни устройства, с които е обезпечена базата, на предходния гърмеж бяха конфискувани от способените органи, какво са видели и какво не са видели, и какво са създали, никой не знае, тъй като нищо не е достигнало до нас, сподели още Емилиян Гебрев. Той означи още, че проверяващите органи не са го търсили. 

Кой или какво стои зад тези гърмежи е много съществено и много ужасно, самият факт, че от 2013 година до момента всичко, обвързвано с подобен вид гърмежи, се замазва и се изпраща в забвението, разяснява предприемачът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР