Взривоопасни връзки, много екшън, бързи коли, загадъчни случаи и мистериозни

...
Взривоопасни връзки, много екшън, бързи коли, загадъчни случаи и мистериозни
Коментари Харесай

Мръсните тайни на ЦРУ излизат наяве в премиерния сериал „Кондор“ по NOVA

Взривоопасни връзки, доста екшън, бързи коли, загадъчни случаи и мистериозни убийства чакат феновете в. Поредицата е екранизация по световноизвестния разказ " Шестте дни на Кондора " от проверяващия публицист Джеймс Грейди, който през 70-те въодушевява Сидни Полак да сътвори паметната кино класика " Трите дни на Кондора " с присъединяване на Робърт Редфорд.

През годините бестселърът на Грейди продължава да подхранва въображението на Холивуд и по тази причина не е учудващо, че сценаристът на хитовите ленти “Късметът на Слевин ” и “В огромната игра ” Джейсън Смилович взема решение да го приспособява за дребния екран. Смилович обаче не трансферира механично действието от романа в съвремието, а основава история, която изцяло дава отговор на действителностите на 21 век.
 Кондор NOVA
IndieWire дефинира продукцията като “умно направена акомодация с разширена история, която натъртва на верните детайли в описа, без да накърнява старите съкровища на фабулата ”, а най-известният уебсайт за кинокритика RottenTomatoes дава на поредицата 82% позитивни мнения. За реализацията на сериала са подбрани както цяла плеяда звезди като Мира Сорвино, Уилям Хърт, Брендън Фрейзър и Боб Балабан, по този начин и млади новоизгряващи артисти като Макс Айрънс и Лийм Лубани, на които са поверени основни функции.
 Кондор NOVA-->
“Кондор ” наблюдава живота на анализатор от Централно разузнавателно управление на САЩ (Макс Айрънс), натъкнал се на проект, който заплашва живота на милиони хора. Джо Търнър постоянно е бил във вътрешен спор поради работата си за Централно разузнавателно управление на САЩ. Но когато поради едно негово изобретение са убити всичките му сътрудници и Джо е единственият оживял и е заставен да бяга, теоритичните му запаси се трансформират в изцяло действителни морални алтернативи. Джо ще бъде заставен да премисли себе си и това, на което е кадърен, с цел да стигне до истината и да спре заговора. На кого обаче може да се довери в тази обстановка?

Не пропускайте да разберете в.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР