Взривиха колата на помощника на известния частен съдебен изпълнител -

...
Взривиха колата на помощника на известния частен съдебен изпълнител -
Коментари Харесай

Кой взриви автомобила на частния съдебен изпълнител в Стара Загора?

Взривиха колата на помощника на известния частен правосъден реализатор - Кръстьо Ангелов. Нападението е осъществено към 02.15 ч. в нощта против четвъртък на ул. „ Иван Асен II” в Стара Загора. Официалната версия, по която работят проверяващите, е възмездие по отношение на работата на адвокатската фирма. Взривът е нанесъл вреди и по намираща се наоколо постройка. Има голям брой счупени прозорци. Хората и през днешния ден не престават да подменят дограмите си.
„ Около 2.20 часа станах да нахраня щерка ми и чух доста мощен звук. След към 5 минути ми звънна един от съседите и сподели, че е гръмнал гаража против магазина, беше счупено стъклото му. Вчера го сменихме и към този момент сме по-спокойни”, разяснява живееща наоколо до гърмежа жена.
Тя добави, че кварталът по принцип е спокоен и за първи път се случва такова нещо.
„ Работи се по голям брой версии сега от сътрудниците, като една от тях е в действителност професионалната активност на брачната половинка в потърпевшото семейство. Извършват се голям брой експертизи, които ще покажат какво е било взривното вещество и по какъв начин се е взривило то”, изясни комисар Валентин Георгиев от отдел „ Разследване” към старозагорската полиция.
По думите му няма данни за отправени закани към фамилията. Имало е сходни закононарушения през последните години. Извършителите на действията са арестувани.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР