Взрив в социалните мрежи предизвика коментар на правителствения пиар Диана

...
Взрив в социалните мрежи предизвика коментар на правителствения пиар Диана
Коментари Харесай

ВЗРИВ: Промяната събира подписи за импийчмънт на Радев?

Взрив в обществените мрежи провокира коментар на държавния пиар Диана Дамянова в разгара на втория митинг за поддръжка на кабинета на Кирил Петков с намек, че " Продължаваме промяната " към този момент събира подписи за импийчмънт на Радев.

Във фейсбук дългогодишният специалист по връзки с обществеността написа във връзка нестихващите рецензии от страна на президента към ръководещите в последните седмици, че " таз работа ще опре да импийчмънт ".

А в мнения Дамянова дава да се разбере, че най-малко опит Радев да бъде отхвърлен от поста си на " Дондуков " 2 е трябвало да бъде изработен от дълго време, евентуално даже преди и Кирил Петков, и Асен Василев, да дадат мощна поддръжка за втория му мандат.

" Така става, като гласуваш за индивида с вдигнат пестник, а получиш Путински трол ", осъзнава в този момент пиарката на премиера. А възгласът й бе посрещнат извънредно задушевно от десницата и на изострен нож от страна на социалисти и някогашни членове на Българска социалистическа партия, застанали компактно зад главнокомандващия като " балансьор " сред Изтока и Запада даже в обстановка на война, при която Русия е безспорният агресор.

Процедурата по вероятно предварително освобождение на президента от поста му на " Дондуков " 2 обаче е извънредно комплицирана у нас. За да се стигне до нейното започване са нужни най-малко 60 подписа на депутати ( " Промяната " разполага с 67 - б.р.), само че аргументите за настояването й не са строго дефинирани и подлежат на изключително тълкувание. Според конституцията Радев би трябвало да е направил държавна измяна, с цел да бъде упрекнат в такава и да може да се задейства процесът по импийчмънт.

А също така, с цел да " мине " и да е сполучлив, е належащо съвсем квалифицирано болшинство в Народното събрание. 160 депутати би трябвало да гласоподават със " за ", а сега общо обединението в състав Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия разполага със 109 + шестима самостоятелни - 115.

ГЕРБ пък неотдавна демонстрираха особена непосредственост с Радев, като това изключително блестящо си пролича към 24-и май, където той бе посрещнат удивително топло от кмета в Пловдив и депутати на Бойко Борисов. В Българска социалистическа партия пък изрично биха се разцепили по тази тематика, означават самите червени.

Първи звук за възможното детрониране на Радев даде бащата на Кирил Петков - Петко.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР