Взрив на полската граница с Украйна уби двама души във

...
Взрив на полската граница с Украйна уби двама души във
Коментари Харесай

Иво Инджев за падналите ракети в Полша: Това не са нарочни действия от страна на Русия

Взрив на полската граница с Украйна умъртви двама души във вторник. Причината - две съветски ракети, паднали по неточност в региона. Темата провокира реакции в международен мащаб. Провокация или случайност е случаят и какъв ще е отговорът на НАТО, в студиото на „ Здравей, България ” дебатираха публицистите Иво Инджев, Асен Генов и Александър Велев.
Според Инджев Москва няма какъвто и да е интерес да предизвика НАТО и в тази ситуация не става въпрос за нарочни дейности от страна на Русия.

„ Загриженост провокира нещо друго – България по какъв начин стои в цялата тази история ”, счита журналистът от " Контракоментар " Асен Генов. Той акцентира, че у нас има двама натовски генерали на висока позиция в политиката.

Александър Велев твърди, че реакция от служебния кабинет ще има, само че не скри терзанието си, че не можем да чакаме непоклатимост, тъй като нямаме постоянно държавно управление. По думите му сюжетът, че детонацията в Полша е тест за реакциите на НАТО от страна на Русия, е доста евентуален. Според журналиста до Член 5 няма да се стигне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР