Взрив на бойлер събори къща в Шумен. Семейство остана без

...
Взрив на бойлер събори къща в Шумен. Семейство остана без
Коментари Харесай

Взрив на бойлер събори къща, семейство остана без дом

Взрив на бойлер събори къща в Шумен. Семейство остана без дом преди коледните и новогодишните празници, а пред бТВ началникът на районната противопожарна Красимир Колев удостовери, че по подигравка на ориста гърмежът е станал тъкмо три години след нещастието в Хитрино и екипите, реагирали на сигнала е същите, които са помагали на ранените след гърмежите край гарата, написа " Флагман ".

``
реклама

Щетите по парцела са огромни – къщата е на половина срутена.

От Община Шумен се ангажираха да им оказват помощ, с цел да не прекарат идните празници на улицата. Взривът е засегнал и прилежащата къща.

Инцидентът е станал към 14 ч. през вчерашния ден. Минути по-късно на сигнала за отзовават екипи на пожарната и полицията. Началникът на районната противопожарна Красимир Колев съобщи в изявление за „ Тази заран “, че цялата северна стена на къщата е съборена, има вреди и по западната и източната.

„ Пламъци нямаше, обадихме се на ВиК, „ Енерго Про ” и газовата компания – взети са всички ограничения за сигурност, с цел да се обезопаси местопроизшествието ”, добави Колев.

По думите му са назначени нужните експертизи, с цел да се откри повода за гърмежа. По първична информация става дума за техническа нередовност на бойлера.

„ По време на гърмежа не е имало никой в двете къщи. Никой не е потърпевш “, добави шефът на шуменските пожарникари.

„ Къщата безусловно я няма. Дано да откри фамилията да откри заслон за зимата! “, сподели водещият на „ Тази заран “ Антон Хекимян.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР