Взрив на бензиностанция в Добрич уби жена и прати друга

...
Взрив на бензиностанция в Добрич уби жена и прати друга
Коментари Харесай

Жена загина при взрив на бензиностанция в Добрич

Взрив на бензиностанция в Добрич умъртви жена и прати друга в болница с заплаха за живота. Газова бутилка в таксиметрова кола на метан гръмнала при опит за зареждане към 20 часа нощес. Бензиностанцията е затворена до изясняване на случая. Окръжната прокуратура проверява. Ето историята.

Добрич

Двете дами - майка и щерка, спрели да заредят метан на бензиностанцията в добричкия квартал " Добротица ". Малко преди гърмежа младата жена, която е и водач на таксиметровия автомобил, излязла от него и дружно със служителя на бензиностанцията се отдалечили от колата. Секунди по-късно бутилката гръмнала. Жертвата - на 67 години, е била на задната седалка.
Димитър Димитров - чиновник в бензиностанцията: Инцидентът е в резултат на неизправна газова бутилка, която се нахожда в самия автомобил на пострадалите. Към момента нямаме наставления от нито една институция, която е в касателство с такива произшествия и режима на проучване на бензиностанции, да спрем работа. Въпреки това, за сигурност ще изчакаме и още един оглед от сервизните ни компании.
Фаталният случай се проверява от Окръжната прокуратура в Добрич.

Златко Тодоров - и.д. областен прокурор на Добрич: Извършен е оглед на местопроизшествието, разпитани са очевидци, надлежно се изисква нужната техническа документи, както и са назначени нужните съдебно-медицински и механически експертизи.
От прокуратурата са изискали цялата нужната информация за автомобилната газова уредба -кога и къде е инсталирана, както и по кое време е проверявана. Проверяват също бензиностанцията и метан-колонката, от която е направено зареждането.

 Жена почина, а друга е ранена след гърмеж на бензиностанция в Добрич Жена почина, а друга е ранена след гърмеж на бензиностанция в Добрич
Жена почина след гърмеж на газова бутилка на една от бензиностанциите в Добрич. Друга жена е ранена и настанена в болница без заплаха за живота. Вижте...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР