Взетият от Ливърпул Дивок Ориги отбеляза първия си гол в

...
Взетият от Ливърпул Дивок Ориги отбеляза първия си гол в
Коментари Харесай

Ориги заби първия си гол в Германия, но и той не стигна за победа

Взетият от Ливърпул Дивок Ориги означи първия си гол в Бундеслигата с екипа на Волфсбург, само че той не се оказа задоволителен за победа против Вердер (Бремен). Срещата от петия кръг приключи 1:1, откакто гостите съумяха да изравнят през второто полувреме.

Мачът беше дебютен за новия ментор на домакините Мартин Шмит, който едвам през вчерашния ден пое кормилото след уволнението на Андрис Йонкер.

При отсъствието на контузения Марио Гомес някогашният треньор на Майнц 05 заложи на Ориги на върха на офанзивата и белгиецът се нуждаеше от единствено 28 минути, с цел да се разпише. “Вълците” продължиха да преобладават до почивката и приключиха полувремето със 75% притежаване на топката.
Halbzeit #WOBSVW pic.twitter.com/lYA3LrUgwo
— VfL Wolfsburg (@VfL_Wolfsburg) September 19, 2017

След това обаче всичко се промени и Вердер заигра по-силно. Така в 56-ата минута Фин Бартелс беше прецизен с глава за 1:1, а малко по-късно съотборникът му Теодор Гебре Селасие даже удари греда.

И двата отбора обаче бележат слаб старт на шампионата. Волфсбург е единствено с една победа, а бременци нямат и толкоз - единствено две ремита.
90. Min // Die Jungs haben sich zurückgekämpft und belohnen sich dank #Bartels Kopfballtor zumindest mit einem Auswärtspunkt. // 1:1 #wobsvw pic.twitter.com/k04NBRVp4v
— SV Werder Bremen (@werderbremen) September 19, 2017

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Бундеслига 5 кръг, вторник 19 септември  Волфсбург 1:1краен резулат  Вердер (Бремен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР