Вземи й цветя предизвика доста коментари, но и интерес. Табела

...
Вземи й цветя предизвика доста коментари, но и интерес. Табела
Коментари Харесай

Вземи й цветя и цената на малките жестове

" Вземи й цветя " провокира много мнения, само че и интерес. Табела с този надпис има във Велинград, Пазарджик, София. Предстои да се появи и в други градове на страната, само че какво се крие зад надписа  Plovdiv24.bg попита създателите на самодейността.

Идеята е на двама пазарджиклии - Георги Попов и Георги Петров, които са другари от детството. Видели в съветски уебсайт сходни знаци, един даже е инсталиран в Санкт Петербург.

" Идеята ни хареса, само че ние желаеме да сложим във всеки огромен град в България ", означи Георги Попов и добави, че слагането на знаците не е свързанс със " Свети Валентин ".  " Просто желаеме да напомним на мъжката част да правят оценка дамите си. Да вършат дребни и благи жестове, тъй като те са най-истинските и значат доста ", споделя още един от основателите.

Младите мъже избрали за първата си табела Велинград, тъй като е СПА столицата на Балканите и непрекъснато има доста туристи. Те са от Пазарджик, тъй че там също е подложен знак, ден преди Свети Валентин подобен е инсталиран и в столицата. Предстои да се слагат и в Стара Загора, Бургас и Варна.

Изработката на знаците е дело на Георги Петров. Направени са 5 знака, като следва да се създадат и още.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР