Вземай си го вкъщи“ - това ми казаха в болницата“,

...
Вземай си го вкъщи“ - това ми казаха в болницата“,
Коментари Харесай

Дъщеря: Вземай си го вкъщи, казаха ми в болницата. По пътя за Монтана баща ми почина

„ Вземай си го у дома “ - това ми споделиха в болничното заведение “, описа дъщерята на умрелия мъж Вероника Младенова. Тя се оплака от грубото отношение на медиците. Самата тя не получила никакво пояснение за какво татко ѝ не може да остане да бъде лекуван в болничното заведение в Берковица.
Мъж с изгаряния на двата крайници след пожар е бил изписан от болничното заведение в Берковица, поради подозрения за COVID-19 и двойна бронхопневмония. Той обаче не е признат в коронавирус отделението и е препратен да си прави теста за ковид на друго място. 61-годишният мъж умира по-късно без да успее да стигне до болничното заведение в Монтана, описа bTV.

Не беше изработен никакъв опит да бъде избавен живота на татко ми, това сподели Вероника Младенова, щерка на умрелия мъж. Тя съобщи, че ще търси отмъщение за случилото се.

Според пояснение на лекарите в болничното заведение изгарянията по краката на мъжа, който бил потърпевш при пожар, се подобрили и по тази причина е изписан. В същия миг обаче нямало места в коронавирус отделението.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР