Вземането на решение за нов главен секретар на МВР ще

...
Вземането на решение за нов главен секретар на МВР ще
Коментари Харесай

Младен Маринов: Все още няма решение кой да е новият главен секретар на МВР

Вземането на решение за нов основен секретар на Министерство на вътрешните работи ще стане откакто министър председателят се завърне в страната. Има доста експерти, само че съответно име нямам - това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов пред публицисти в Пазарджик, където откри обновената постройка на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

 © Архив - Българска телеграфна агенция
По думите му сега заместник-главният секретар извършва длъжността и министерството работи в цялостен размер.

Министърът на вътрешните работи откри обновената постройка на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик. Проектът за ремонтирането ѝ е на Община Пазарджик и се финансира от Оперативна програма " Региони в напредък ". В обновяването на постройката са вложени близо 1 700 000 лв..

Министър Маринов благодари на кмета на Пазарджик Тодор Попов за това, че е извел като приоритет санирането на постройката и акцентира, че всеки публичен запас, вложен в сигурност, не е изгубен и възстановява неведнъж цената си. Той увери, че като министър на вътрешните работи ще продължи да работи за възстановяване на изискванията на труд и на материално - техническото застраховане. Полицаите би трябвало да се усещат предпазени по време на работа, а това е обвързвано с добра екипировка, коли и въоръжение. Само тогава може да пожелаваме от тях да дават сигурност и на останалите жители, сподели министърът. Маринов пожела на чиновниците да работят в името на обществото и да се гордеят с това, че са избрали да бъдат служители на реда.

Министърът на вътрешните работи заяви също, че през изтеклото денонощие заради усложнената метеорологична конюнктура са постъпили към 320 сигнала за пожари и още 120 - за материални вреди в резултат на мощния вятър. По всички е реагирано неотложно, увери Маринов. Според него съществена причина за случаите е това, че мощните ветрове са предизвикали къси съединения в електропреносната мрежа и огънят се пренесъл.

Младен Маринов поздрави столичната полиция за проявен професионализъм при задържането на Георги Воденичаров - Кико. По думите на министъра той е един от емблематичните автокрадци, който формирал главно оперативната конюнктура по линия на незаконното лишаване на коли. Задържаният имал голям брой висящи каузи, само че Маринов не посочи техния брой.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР