Вземането на финансови решения е само едната страна на монетата.

...
Вземането на финансови решения е само едната страна на монетата.
Коментари Харесай

Как да се придържаме към финансовите си решения и да изградим целите си?

Вземането на финансови решения е единствено едната страна на монетата. След време би трябвало да се придържаме към тях, тъй като има доста моменти, в които сме подготвени да се откажем. Вижте по какъв начин да спазвате дисциплинираност с нашите препоръки: 

1. Бъдете съответни
Финансовите решения, които могат да ни създадат богати през тази година
Време е да мислим за своето положително финансово бъдеще. Кои са финансовите решения, които ще ви донесат позитивни резултати? В тази стати...
Прочети повече
Според изследването на Fidelity Investments, някои хора съобщават за триумф в придържането към минали финансови решения, когато те са съответни. Например, можете да определите сума или % от заплатата си, които желаете да спестите, да намалите разноските си с дадена стойност или да изплатите дълга си с. И в случай че задачата ви е да спечелите повече пари, то задайте някакво число зад тази цел. 

Оттам нататък, с цел да постигнете по-големи цели, ще желаете да ги разделите и на по-малки цели с микроразмери. По този метод мозъкът ви може да наблюдава триумфите и се мотивирате от тях.

2. Бъдете реалисти (но натиснете себе си!)

Едва ли може да спестите един милион до края на годината. Ангажирането за, която не е обвързана с реалистично изпълним проект, постоянно може да значи да се настроите за неуспех, което ще ви улесни да се откажете. Преди да зададете % или сума, оценете финансовата си картина. След това си поставете цели, които знаете, че можете да започнете да работите за постигането им незабавно. Така че, да речем, че желаете да спестите 10 000 лв.. Разберете колко по-малко пари ще би трябвало да харчите всеки месец, с цел да натрупате тези спестявания, и по-късно вижте дали това ви се коства изпълнимо. Ако не е, намалете задачата си.
Финансови неточности, от които да се пазим, с цел да не губим пари
За жал доста хора по света вършат неточности в ръководството на своите пари. В тази публикация ще разгледаме някои финансови неточности, които да...
Прочети повече
3. Наградете себе си

Редовните награди са значими, в случай че желаете да постигнете задачата си и по-късно да повторите сходно достижение в бъдеще. Например, в случай че този месец сте съумели да спестите повече пари, похарчете една част за хубава вечеря. Не се лишавайте от дребните удоволствия в живота. Те могат да са доста значими. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР