Взели сте радикалното решение да намалите разходите, като смените жилището

...
Взели сте радикалното решение да намалите разходите, като смените жилището
Коментари Харесай

Фактори за покупка на нов имот: Създай ново бъдеще

Взели сте радикалното решение да намалите разноските, като промените жилището си, само че въпреки всичко не желаете да се лишавате от удобствата си. Възможно ли е това и по какъв начин бихте могли да го постигнете?

Локацията като основен фактор

Преходът към нов жилищен адрес постоянно е обвързван с голям брой решения и процеси, които е извънредно значимо да не бъдат неправилни.

Локацията не е просто адрес, това е подтекстът, в който се вписва нашият всекидневен живот. Близостта до институции, магазини, учебни заведения, медицински заведения и публични транспортни връзки дефинира вземането на решение.
 
Изборът на нов дом става още по-ценен, в случай че не се постанова шофиране и всичко е на разстояние за приятна разходка. Идеята за нов живот в центъра, където офисът, детската градина на детето и обичаните заведения за хранене са на няколко минути пешком, съставлява главен тласък за смяна.

Районите с добра известност и дейна общественост постоянно оферират по-висок стандарт на сигурност. Добрата осветеност, съществуването на паркове и публични пространства също образуват възприятието за комфорт, както и капиталовия капацитет на парцела за в бъдеще.
 iStock/Getty Images
Състояние на парцела за покупка

Осигуряването на бърз и елементарен достъп до нужните услуги и улеснения усъвършенства качеството на живот, само че не е единственото, върху което би трябвало да се фокусирате при избора на покупката на новото си жилище. За да вземете осведомено решение, би трябвало да обърнете особено внимание и на техническото положение.

Добре поддържан и освежен парцел постоянно изисква по-малко поправки и усъвършенствания за в бъдеще, като това включва и неговата енергийна успеваемост. Добре изолирани и оборудвани с съвременни енергийно-ефективни системи домове нормално оферират по-ниски разноски за отопление и изстудяване, което е извънредно значимо за удобното общуване и опазването на околната среда. Отличното положение на електрическите и водопроводни системи в парцела, подовите настилки и бани, също подсигурява дълготрайното задоволство от живеенето в него.
 iStock/Getty Images
Ако планирате бъдещи промени или разширения в дома, техническото му положение играе основна роля. Добре поддържаните обекти постоянно са по-лесни за адаптиране и смяна по отношение на тези с механически проблеми.

Не е маловажно и по какъв начин се поддържат общите елементи в постройката, където е жилището, като това важи и за дворовете и други общи зони, в случай че има такива. Състоянието на входа, асансьора и коридорите оказва въздействие и върху разноските за поддръжка. Адекватна грижа за тези зони води до по-малко неотложни поправки и по-ниски общи разноски за общуване.

Общите елементи на постройката са постоянно индикатор и за това какво съставлява целият жилищен комплекс. Атрактивни, поддържани общи зони усилват цената на всеки обособен парцел в постройката.

Така че, когато разглеждате нов дом, обърнете внимание освен на положението на самия парцел, само че и на общите елементи на постройката. Добрата им поддръжка е гаранция за комфорт и задоволство от цялостния обект.

Финансова рамка на покупката

Не на последно място идва ред и да прецените дали може да си позволите финансирането на договорката.

Ако разполагате със средства, само че те не са задоволителни, може да се възползвате от вариантите за кредитиране, които предлага уеб сайтът на Банка ДСК dskhome.bg, като преди този момент прецените каква сума можете да отделяте за месечна вноска по заема по отношение на размера на месечния ви приход и по какъв начин ще се трансформират месечните ви разноски след това, откакто изтеглите заема.

Удобство оказва онлайн консултацията със чиновник на банката, с който може да разисквате параметрите на кредита - размер, валута, лихвен %, период на издължаване, месечна вноска, падежна дата, дължими такси, ГПР, застраховка и други. След осъществяване на нужните инспекции ще можете да получите и онлайн оферта.

Имате опция да получите авансово утвърждение за сумата на финансиране, което е с годност 3 месеца, ако нямате смяна в източника и размера на приход, както и в кредитните ви отговорности.
 iStock/Getty Images
Платформата dskhome.bg е от изгода освен, в случай че сте покупател, само че и в случай че сте от тези, които обмислят продажба на притежаван неподвижен парцел. Благодарение на опцията за автоматизирана оценка, всеки може да се ориентира каква е актуалната стойност на притежаваното от него жилище, както и за настоящите предложения на пазара сега.

Услугата на банката по прелиминарен обзор на правото на благосъстоятелност на посочен от вас неподвижен парцел въз основа на предоставени документи също е значима алтернатива, като въпреки всичко би трябвало да имате поради, че не съставлява дефинитивно мнение по отношение на годността на парцела да обезпечи банков заем.

Следва решението за сключване на прелиминарен контракт, в който се договарят изискванията за покупко-продажбата на недвижимия парцел, като в него нормално се включват: данни за парцела, цена и метод на заплащане, размер на капарото, неустойки при несъблюдение, краен период за изповядване на договорката, нотариус, декларация за липса или съществуване на тежести и други.

След набирането и утвърждението на всички нужните документи за изповядване на договорката от страна на купувача и продавача, както и след правенето на пазарната оценка можете да пристъпите към сключване на контракта за заем.

Кандидатстването за ипотечен кредит в Банка ДСК е извънредно опростено и комфортно. Онлайн платформата на банката предлага подсъзнателен интерфейс за попълване на поръчката, а бързите отговори и консултациите с опитни финансови консултанти вършат целия развой наличен и ефикасен..wrap-banner> *:before,.wrap-banner::before { content: ``; }.banner-position-right { margin-bottom: 0px; }
Създадено за
Банка ДСК
Източник: pariteni.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР