Взехме решение да има пълна прозрачност по темата за потенциален

...
Взехме решение да има пълна прозрачност по темата за потенциален
Коментари Харесай

Кирил Петков: Продажба на бургаската рафинерия няма да има без одобрение от Народното събрание

Взехме решение да има цялостна бистрота по тематиката за евентуален покупател на " Лукойл ". Понеже е стратегически обект за България, няма да има опция тази договорка да бъде финализирана без утвърждението на Народното събрание, по този начин целият народ ще се запознае с евентуалния покупател, в случай че има подобен.

Това уточни съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков на взаимен брифинг в Народното събрание с водача на ГЕРБ Бойко Борисов, заяви Българска телеграфна агенция. Двамата обясниха, че ще бъде импортиран текст, който касае стратегическите предприятия.

Във връзка с приемането на България в Шенген Кирил Петков означи, че сега и Европейската национална партия и демократичното семейство работят един до друг в Брюксел, с цел да се реализира резултатът " въздушен Шенген и точна дата ".

" Като има общи национални цели, използваме всичките си сили, тъй като за България - Шенген е народен приоритет и това беше една от аргументите това държавно управление да съществува ", добави Кирил Петков./Факти.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР