Взехме бизнеса на Божков в полза на държавата. От него

...
Взехме бизнеса на Божков в полза на държавата. От него
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Заклевам се в най-святото си, че не съм взел една стотинка от Божков! Само една пура


Взехме бизнеса на Божков в интерес на страната. От него съм получавал единствено една пура, в никакъв случай не съм вземал пари, кълна се в най-святото си. Няма по какъв начин той да ме обича, като е дезертьор, алена бюлетина от Интерпол, 18 обвинявания. Това съобщи пред Българска национална телевизия министър председателят Бойко Борисов. Карикатурите са ми обичани. Много олигарси, които бяха засмукали народа със своите октоподни пипала ме ненавиждат. Имаше един за доставката на газ – имаше три медиатора, които да покачат цената, да вземат парите, до момента в който пристигна газа в България. С „ Газпром “ подписахме контракта с 42% понижение цената на газа. В Министерски съвет в понеделник привиквам изключително съвещание – 201 млн. връщаме на потребителите. Този стартира да ме карикатурира, тъй като е издател на самостоятелна медия, само че парите си пристигнаха при народа, не заплащат толкоз към този момент и няма да заплащат, сподели министър-председателят.

Хазартът за какво да не е за българския спорт и спортисти. Сега стана това, преди 10 година не ни е било това приоритет. Ама по какъв начин ще получа пари от Божков, от него съм получавал една пура и то в централата на ГЕРБ. Аз ще върша комикси също, само че като не съм на този пост, в този момент съм кастриран, тъй като съм министър председател. По принцип министър председател не може да приказва, в случай че кажеш истината, незабавно ще кажат, че си се набъркал в свободата на словото. Ще пристигна моето време, когато ще си върша карикатури, ще показвам с пръст. Ако някой е взимал пари ще с еразбере, сега прокуратурата проверява цялата комисия. Аз се кълна във всичко свято една стотинка, едно евро не съм взел от Божков, в случай че някъде нещо може да ми се търси морал, някаква виновност, то е, че съм помагал на футбола и съм търсил за всички тимове. Никога закон не е променян в услуга на който и да било, сподели Борисов.

Не мога да кажа, че е срамно или че съм забранил на който и да е да се вижда с него (бел. ред. Васил Божков) от държавното управление. Той бе водещ в един цялостен бранш предприемач. Защо години наред всичко това си тече и внезапно стартират новите политически планове и внезапно стартира да се споделя, че вади пари и заплаща на държавното управление, на ГЕРБ или на мен. Неговите сътрудници не са ли знаели през тези години в случай че са се отклонявали пари, не са ли знаели по какъв начин се купуват тези културно-исторически полезности? Затова и тогава имахме конфликти. В един миг те излизат и подават сигнал, тогава ние назначаваме проверка. Те подават сигнал за това, което е правил Божков. И Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата, под управлението на основния прокурор стартират да работят, къде е нашата виновност, запита Борисов.
Така беше в Костинброд, измислят нещо, вкарват телевизия, вършат внезапно „ уау “ – рейсове с двойни дъна, разкарват бюлетини и така нататък означи министър председателят.

Колегата Цветан Цветанов направи каквото можеше за ГЕРБ, в този момент прави каквото може да разрушава, сподели с усмивка Борисов.

COVID-19

Вирусът не е приключил още. Надявам се, че с ограниченията и дисциплината и ясната тактика, самите хора усвоиха разпоредбите, това е значимо да продължи. Вирусът витае, в разнообразни страни има пикове, като нашите съседи, да вземем за пример, сподели Борисов.
Имаше доктрина, че е по-правилно да пуснем вируса. Ето какво сподели основният епидемиолог на Швеция: Сгреших съдбовно. Призна, че се е объркал с предлагането да не се постановат рестрикции поради ковид и че поради неговото решение, доста хора са умрели, добави министър председателят.
Спазвайки и затискайки бързо клъстерите, които се показваха и бързо отпускайки местата, където можеше, излязохме и първи от строгите ограничения, разяснява министър председателят. Няма учебник и литература, по която да извадиш и да кажеш за Коронавирус правилото е…, няма такова предписание. Издъниха се най-големите страни, измряха им хората – Англия, Съединени американски щати, Русия, издъниха се. Ние първи си направихме дрехи, маски, очила, лекарството, което споделят, че в болница приложено прави най-хубава работа. Първи дружно с Италия правихме плазма. Затова имаме и толкоз доста излекувани, разяснява Борисов.
Затова, че през днешния ден объркаха данните на Националния информативен уебсайт, Борисов сподели: И уеб сайтът на СЗО блокира през днешния ден.

Икономиката

Усещането в някои, че след рецесията сме по-богати, не, по-бедни излязохме, само че сме живи и здрави. Сега с работа и на верните места да се сложат парите продължаваме напред. Има толкоз свободни медии, които в този момент се занимават с рецензия, аз ги поддържам, само че да видят в огромните страни, че гледат Бойко какво прави, освен съседите, в това число и Германия смъкна през вчерашния ден ДДС-то за 6 месеца. Гърците видяха и кое смъкнаха – заведенията за хранене, тъй като рецесията затвори заведенията за хранене. За книгите това ми беше мечета от дълго време да го направя, акцентира Борисов.
Помагаме и на дребния и на междинния, и на микробизнеса, с цел да върви всичко това би трябвало да има енергийни запаси, допустимо най-евтини, сподели Борисов.

Магистрали и газопроводи

Автомагистрала „ Хемус “ – на 10 юни започваме Ботевград-Мездра и мисля, че при цялостна готовност до края на годината можем да го изкараме. А тогава към този момент до Враца имаме четирилентов път. След 10 юни започваме два ЛОТ-а след Велико Търново. Автомагистрала „ Струма “ – хубост – най-големите тунели. Всичко работи, сподели министър председателят.
Където минават газопроводи, няма войни, всички имат интерес, геостратегически сме си на мястото. А „ Белене “ ще стане голям приказен план, изясни Борисов. Лъжите една по-една с времето отпадат, вижда се, че са неистина и вървим напред, означи още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР