Взех абсолютно прагматично и рационално решение. Няма повод за съжаление.

...
Взех абсолютно прагматично и рационално решение. Няма повод за съжаление.
Коментари Харесай

Бегълката Ралица: Хич не съжалявам, че напуснах Стефан Янев!

" Взех безусловно прагматично и рационално решение. Няма мотив за жалост. Мога да скърбя само поради вероятността на тази групировка, поради комплицираната обстановка, в която тя ще оперира и поради вътрешния потенциал да се оправи тази групировка с тези провокации, които предстоят. " Това съобщи за БНР политологът Ралица Симеонова, която бе част от партията на Стефан Янев " Български напредък ". Скоро след основаването на групировката тя обаче се отхвърли от нея.

" Основната цел на всяка една политическа партия е властта, само че не властта сама по себе си, а властта като средство, като инструментариум за осъществяване на съответни политики и хрумвания, съответна стратегия, тъй че тази партия да отговори на упованията, на потребностите, на ползите и на желанията на своите гласоподаватели.

Моята мотивация беше да употребявам в положителния смисъл на думата този план, тъй че да се реализиран едни смислени, едни позитивни резултати в интерес на българското общество и в интерес на гласоподавателите. "

" Изборите са естествена демократична процедура, те са главен признак на демокрацията, само че когато имаме избори прекомерно постоянно, това демонстрира, че имаме проблем в системата.

Имаме продължителен проблем, тъй че дано се съгласим, че в този случай не можем да преглеждаме обстановката като естествена. Имаме проблем с парламентаризма и с парламентарния модел на ръководство ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР