Взаимоотношенията между Ники Илиев и Саня Борисова минаха през деветте

...
Взаимоотношенията между Ники Илиев и Саня Борисова минаха през деветте
Коментари Харесай

Саня Борисова отмъкна най-скъпото на Ники Илиев

Взаимоотношенията сред Ники Илиев и Саня Борисова минаха през деветте кръга на пъкъла по време на брака си. Разведоха се трагично, само че наподобява връзките им не са дефинитивно скъсани.

Актрисата нанесе нечовечен удар на Ники, като му отмъкна най-скъпото нещо. То е и повода, заради която двамата не могат да не помнят един за различен и да продължат напред живота си.

A post shared by (@niki.iliev.films) on May 23, 2020 at 10:39am PDT

От фотоси в профила на Саня се вижда, че е взела обичания черен лабрадор на някогашния си брачен партньор. Според осведомени домашният любим все по-често е под наблюдението на Саня.

A post shared by (@sanya.borisova) on Apr 21, 2020 at 6:52am PDT

Основна причина Анджи, както се споделя домашният любим, да е при нея, са многото и неотложни задължения на Ники Илиев. В предишното лабрадорът беше причина Ники и Саня да се виждат даже когато връзките им бяха доста обтегнати.

A post shared by (@niki.iliev.films) on Apr 9, 2020 at 10:13am PDT

След развода кучето остана при Ники, само че през последните месеци Борисов го анулира в грижите. " В момента сме по-близки от всеки път. След развода си казахме доста неща. Аз го оценявам ", разяснява Саня малко след формалния им бракоразвод.

A post shared by (@niki.iliev.films) on Jul 4, 2020 at 12:15am PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР