Взаимоотношенията между Доналд и Мелания Тръмп често пораждат редица въпроси.

...
Взаимоотношенията между Доналд и Мелания Тръмп често пораждат редица въпроси.
Коментари Харесай

Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и истината за брака им

Взаимоотношенията сред Доналд и Мелания Тръмп постоянно пораждат редица въпроси. Ту се държат студено един към различен, ту наподобяват като едни същински щастливи съпрузи. А спекулациите, че бракът им е просто една подигравка очевидно няма да секнат скоро.

Новата книга на журналиста Майкъл Ууф ни дава следващия мотив да се запитаме същинско семейство ли е семейство Тръмп. Според създателя, позоваващ се на десетки източници, бракът на американския президент и Първата дама е единствено за пред камерите.

А оттатък медийния облик няма нищо, което да припомня за двойка, която се обича. В книгата Siege: Trump Under Fire, която излезе по-рано този месец, се твърди, че Доналд и Мелания живеят изцяло обособени животи и се събират единствено за публични събития.

През останалото време госпожа Тръмп даже не желае да стъпва в Белия дом и избира да бъде по-далеч от брачна половинка си, който пък очевидно няма нищо срещу това, написа Yahoo News.

Цитирайки хора от екипа на президента, журналистът твърди, че няма и диря от брачни взаимоотношения сред семейство Тръмп. Според разкритията му, Доналд и Мелания даже спят в обособени спални, с цел да минимизират контакта между тях. И в този момент това, което чакаме, е президентът още веднъж да го назова измамник. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР