Взаимоотношенията между американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания

...
Взаимоотношенията между американския президент Доналд Тръмп и съпругата му Мелания
Коментари Харесай

Мелания Тръмп, Доналд Тръмп и нова доза разкрития за сексуалния им живот

Взаимоотношенията сред американския президент Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания са една от най-обсъжданите тематики в редица издания. Причината е, че на моменти двамата се държат студено един към различен, а различен път наподобяват като едни същински щастливи съпрузи.

Преди няколко месеца в новата книга на журналиста Майкъл Ууф Siege: Trump Under Fire стана ясно, че съпрузите живеят изцяло обособени животи и се събират единствено за публични събития. Майкъл Ууф твърди, че няма и диря от брачни взаимоотношения в семейство Тръмп.

В края на месец октомври, по време на частно събитие за набиране на средства, Доналд Тръмп се пошегува, че в случай че бъде прострелян, то брачната половинка му няма да пророни и една сълза. Разбира се, това докара до редица мнения, съгласно които на Мелания въобще не би ѝ пукало, в случай че се случи нещо неприятно с Тръмп.

Поредно доказателство за хладните брачен връзки или по-точно за неналичието на такива идва от идната книга Free Melania на журналистката Кейт Бенет. Според The Guardian журналистката преглежда разнообразни събития в живота на първата дама през последните три години от живота ѝ.

Кейт Бенет обръща внимание на няколко тематики, само че една от тях, както може да се чака, е обвързвана с персоналния живот на Мелания Тръмп и най-много интимните връзки на президеншата със брачна половинка ѝ.

Журналистката освен удостоверява информацията на Майкъл Ууф, че двамата с Доналд Тръмп не спят в едно легло, само че добавя, че те даже не споделят един етаж. Според книгата Мелания се е настанила в един от големите жилища в резиденцията, до момента в който президентът Доналд Тръмп заема различен етаж.

Въпреки че явно нямат никакви брачен връзки, Мелания Тръмп чудесно знае, че като първа дама на Съединени американски щати има избрани отговорности, по тази причина и непрестанно съпровожда мъжа си по време на публични събития. Тъй като информацията се удостоверява от от ден на ден самостоятелни източници, сме съвсем уверени, че бракът сред двамата е просто една сделка. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР