Взаимодействието на Меркурий и Нептун прави конструктивен периода, когато интуицията

...
Взаимодействието на Меркурий и Нептун прави конструктивен периода, когато интуицията
Коментари Харесай

Ден на нашите заблуждения и грешки

Взаимодействието на Меркурий и Нептун прави градивен интервала, когато интуицията с съчетава с деловитост, натурализъм и просветление.

Време на интуитивни прозрения. Съществува риск от машинация, тъй че е належащо повече нерешителност.

Луната е в символ Близнаци от 05:31ч до 13:44ч на 19 октомври.

Периода принадлежи на въздушната буря. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се работи бързо, любознателността и любознанието стават по-активни. Енергията се разпилява в „ нищонеправене”, свободни развлечения, нехайно любознание, безполезни старания. Хората са подложени на всевъзможни външни въздействия, прекомерно податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат съществени решения.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, дихателната и нервната системи.

19 лунен ден до 20:57ч на 17 октомври (от 20:23ч на 16 октомври).

Този лунен ден носи отрицателна сила. Ден на нашите заблуди и неточности. Пазете се да не изпаднете под непознато въздействие. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всевъзможни непознати въздействия. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо доста добре да обмислите нещата и чак тогава да действате.

Отнасяйте се доста внимателно към новите хрумвания и трендове, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. Доверявайте се единствено на тествани източници, към които нормално се обръщате или сте изцяло уверени в тях. Бъдете деликатни към отправените ви оферти (колкото и съблазнителни да наподобяват сега), не се поддавайте на провокации и непознати внушения.

В този лунен ден Висшите сили ни „ проверяват” за горделивост и злопаметност. Контактите с хората са неподходящи и е добре да се сведат до най-малко. Избягвайте разногласия и изясняване на връзки, защото това ще докара до още по-голямо комплициране. Това, през което преминете в този ден, ще е прецизен индикатор на вашите същински връзки един към различен и инспекция за здравината на връзката ви. Не е уместно за нови запознанства, които могат да донесат тежки последици в бъдеще – възможност за машинация и отчаяние.

Най-удобното време за отърваване от всичко остаряло и ненужно, за почистване на вехтории и ненужни движимости. Всяка болест проявена през днешния ден, се нуждае от бърза реакция и като предписание медикаментозно лекуване. Тези заболявания не са тежки, само че са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За предпочитане е да не се подстригвате, с цел да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болежка в костите и ставите.

20 лунен ден от 20:57ч на 17 октомври до 21:37ч на 18 октомври.

1 безоблачен ден –Счита се за делово време, когато би трябвало да се поемат повече отговорности. Добре е да се вършат проекти за идният безоблачен месец. Ще им върви в делата единствено на оптимистите, не и на тези, които са депресирани и унили. Всички каузи ще са перспективни, в случай че съществено сте се захванали с тях.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР