Взаимното обсъждане на любими порно филми може да се окаже

...
Взаимното обсъждане на любими порно филми може да се окаже
Коментари Харесай

Гледайте спокойно! Порното е полезно за любовния живот на партньорите

Взаимното разискване на обичани порно филми може да се окаже потребно за брачните сътрудници, защото усилва интимността сред тях, твърди американски специалист, представен от в. "Дейли мейл ".
По думите на сексолога Ари Тъкман двойките, когато се карат за ХХХ филми, в действителност влизат в спор за по-дълбоки аргументи в тяхната връзка. Те не са свързани толкоз със наличието на филмите за възрастни. Ако тези ленти се разискват умерено и без предразсъдъци и двамата сътрудници могат да извлекат изгоди от тях.
Изданието отбелязва, че всяка секунда 30 хиляди души гледат някакво порно на нашата планета. Според Тъкман било доста значимо да бъде осведомен сътрудникът каква тъкмо порнография се харесва на другата половинка. Така се построява по-дълбока фамилиарност и взаимно схващане. Подобни "продуктивни " диалози били доста потребни и за половия живот на двойката. Те й оказват помощ сътрудниците да бъдат по-откровени между тях и да се одобряват такива, каквито са.
"Неприличните " филми от дълго време не са табу. Статистики подсказват, че 20 % от мъжете и 12 % от дамите гледат порно на работното място.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР