Вятърът утихва и жегата се връща. Днес обаче все още

...
Вятърът утихва и жегата се връща. Днес обаче все още
Коментари Харесай

Вятърът утихва, жегата се връща

Вятърът утихва и жегата се връща. Днес обаче към момента температурите няма да са нормалните за юли, а малко по-ниски - сред 24° и 29°. Сутринта даже ще е хладна. Пред деня ще е най-вече слънчево, с купеста облачност в следобедните часове. Валежи са малко евентуални. Ще духа слаб до сдържан изток-североизточен вятър. Сутринта ще е хладно, а оптималните температури след обяд ще са

Над планините ще доминира слънчево време, с мъгли по билата и върховете до обяд и купеста облачност в следобедните часове. Само на изолирани места за малко ще превали. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток, по най-високите елементи - от запад. Ще се задържи хладно за средата на юли с оптималната температура на 1200 метра – към 18°, на 2000 метра – към 10°.

Над Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максимални температури сред 24° и 27°, колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето в множеството региони ще е 3 бала, по здрач ще отслабне.

На Балканския полуостров ще остане хладно за средата на юли. Ще доминира слънчево време. По-значителни нараствания на облачността ще има след обяд над Гърция, в западните региони ще има изолирани краткотрайни превалявания.

В сряда у нас ще е най-вече слънчево, с купеста облачност в следобедните часове, само че единствено на изолирани места в планините ще превали. На места в низините дневните температури още веднъж ще доближат и надвишават 30°; сутринта ще остане ветровито.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР