Вятърът там ще бъде умерен от север, максималната температура на

...
Вятърът там ще бъде умерен от север, максималната температура на
Коментари Харесай

Облачно, до 7 градуса максимум frognews.bg

Вятърът там ще бъде сдържан от север, оптималната температура на 1200 метра височина ще бъде към и малко под нулата, на 2000 метра към минус 4 – 5 градуса.

Над планините ще бъде най-вече облачно, само че ще е без превалявания. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток, до края на деня по високите и открити елементи вятърът ще се ориентира от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към минус 1°, на 2000 метра - към минус 5°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно, само че ще е без превалявания. Ще духа сдържан северен вятър. Максималните температури ще са 6°-8°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В четвъртък ще стартират превалявания, които до вечерта ще обзет по-голямата част от страната. В Западна и Централна българия ще вали най-вече сняг, а на изток - дъжд. В Рило-Родопската област ще има обилни количества и ще се натрупва основна снежна завивка. В петък още веднъж ще вали в цялата страна, и дъжд, и сняг, и още веднъж се очакват
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР