Вятърът ще е слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще са

...
Вятърът ще е слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще са
Коментари Харесай

Пороите Продължават И В Четвъртък! Ето Къде В България Ще Вали Най-Интензивно!

Вятърът ще е слаб от изток-югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 18 и 23 градуса, в София - към 18 градуса.

Атмосферното налягане едва ще се намали, ще е по-ниско от междинното за месеца.

По Черноморието ще има забележителна облачност. На места ще превали дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от източната четвърт. Максимални температури на въздуха ще доближи сред 18 и 21 градуса. Температурата на морската вода ще е към 15 – 16 градуса. Вълнението на морето ще е към 3 бала.

Над планините ще е най-вече облачно, по високите елементи и мъгливо. Ще има превалявания от дъжд в следобедните часове, тук-там с гръмотевици. Над 2 000 метра преваляванията ще са от сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максимална температура на височина 1 200 метра към 12 градуса, на 2 000 метра - към 5 градуса.

Утре превалявания ще има още веднъж на доста места в страната, в следобедните часове ще са съпроводени с гръмотевици. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 20 и 25 градуса.

В събота в източните и планинските региони към момента ще има валежи и гръмотевици, само че от Запад ще стартира бързо усъвършенстване на времето и покачване на температурите.

В неделя ще се усили вятърът от юг-югозапад и ще се затопли сензитивно. Ще бъде най-вече слънчево с оптимални температури сред 28 и 33 градуса.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР