Вярвате ли в чудеса..., а в мистерии? Когато те се

...
Вярвате ли в чудеса..., а в мистерии? Когато те се
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Какви изложби можете да посетите?

Вярвате ли в чудеса..., а в мистерии? Когато те се разкриват във снимки, 111 в продължение на 17 години, всичко става по-реално. Появяват се за първи път, откакто Жорж Ру снима филм в Перу. Авторът на „ Мистерии и чудеса ” категорично акцентира, че при тези фотографии няма монтаж, само че оказват помощ да възприемем, че не сме сами в Космоса. Ще се убедите с изложбата във „ Фотосинтезис ”.

Петър Пиронков припомня на другари и фенове, че изложбата му в градската изложба в Смолян продължава до края на септември. И добави в мрежата - За мен е значима поддръжката Ви в търсене на утрешното нечуто и невидяно произведение.

Ако единствено зърнете неговия облик на " Котарака Франт ", незабавно ще се гмурнете в историята за ненадминатия идеалист.

Виктор Паунов събира " Три истории " в едноименната галерия в изложба " Стубел ". Компания на " Котарака Франт " от книгата на Иван Раденков вършат героите от „ Приказка за Ежко Измишльоткин и къртицата Софица “ от Асен Сираков и „ Библията за деца от 7 до 77 години “ от Артър Максуел.

Шестата му независима галерия включва илюстрации от издания, оповестени в последните три години и добавя богатата и разнообразна картина на планове на художника с дизайн и илюстрации. Професор Виктор Паунов е учител по „ Илюстрация “ и „ Изкуство на книгата “ в Националната художествена академия от 23 години.

„ Нови работи ” - с тоза заглавие Сирма Сарафова - Ораховец показва новите си хрумвания в изложба Кредо Бонум. Внучката на Кръстьо Сарафов събира нереална живопис и обекти. Още по тематиката споделя документалния филм на Весела Ножарова и Калин Серапионов.

Осем улични актьори се впускат в борбата с флаконите. Ще гостува холандският графити занаятчия Puaks от световноизвестните Love Letters Crew! Работилница за Графити и брейк денс ще вкарва с главните техники за изобразяване и танцуване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР