Вярвате ли, че притежавайки основните трикове за красота, можете да

...
Вярвате ли, че притежавайки основните трикове за красота, можете да
Коментари Харесай

5 хакове за живот, които ще скрият “допълнителната” възраст от лицето.

Вярвате ли, че притежавайки главните трикове за хубост, можете да изглеждате добре поддържани и млади, без да полагате големи старания за това?  Ако не ни вярвате, тогава ще се опитаме да ви убедим в това!  По-долу ще намерите 5 хакове за хубост, които безусловно ще „ изтрият “ спомагателната възраст от лицето ви и ще ви улеснят живота.

1. Хайлайтър

Хайлайтър е знамение инструмент, който прави живота по-лесен за дами от всички възрасти.  Тази “вълшебна пръчица ” е в положение да скрие всевъзможни недостатъци по кожата, както и да изглади първите промени, свързани с възрастта на лицето.

Важно е да намерите своя съвършен колорит, който да подхожда на вашия загар.  Сухите текстури могат да подчертаят бръчките и гънките, кремовите хайлайтъри с овлажняващ резултат са идеални.

2. Заменете черната спирал  с други цветове

Черният  прави външния тип “тежък ” и “тъжен ”, с цел да коригирате този минус, би трябвало да изберете кафява, тъмносиня или сливова спирал  както за дневен, по този начин и за вечерен грим.

Основният вид, който хармонично ще подхожда даже на най-причудливата дама, е кафявият цвят,  именно тя сполучливо ще подчертае естествената хубост на очите и ще направи външния тип експресивен и прелъстителен.

3. Форма и цвят на ноктити

Добре поддържаните женски ръце е характерен образец на зрелите модерни фешън дами.  За да извършите изображението да наподобява младо и съвременно, би трябвало да дадете желание на маникюр с къси бадемови или квадратни форми на  нокти.

Пастелната цветова палитра на ноктите е печеливша алтернатива, която няма да остави безразлична нито една зряла жена.  Съвременните възрастни дами могат да избират дизайни на нокти с флорални или геометрични претекстове.

4. Сменете прическата

Качеството на косата, нейният цвят и най-важното – прическата са оръжието на всяка дама.  Късите фешън прически фасул, пикси, каскада ще оказват помощ на зрелите дами да наподобяват млади и съвременни през новия сезон.

Асиметрията в прическата + оцветяването в актуалната техника “шатуш ”, “балаяж ” или “омбре ”  може да трансформира облика на дамата до неразбираемост.  Благодарение на добре подбраната къса прическа, всяка жена може да възвърне предходния си размер на корена и да усъвършенства хубостта на косата си.

5. Нюанси за червило

Гримът през новия сезон няма да се оправи без колорит на червило.  Съвременните фешън гурута мощно предлагат на зрелите хубавици да попълнят козметичната си чанта с няколко съществени червила в неутрални нюд цветове.

Устните на този колорит наподобяват извънредно естествени и привлекателни.  А също и червила с нюдови цветове украсяват и подмладяват външния тип

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР