Вярвате или не, в тяхната мистична сила са се убедили

...
Вярвате или не, в тяхната мистична сила са се убедили
Коментари Харесай

12 знака, че имате ангел хранител

Вярвате или не, в тяхната мистична мощ са се убедили хиляди хора, срещали от близко гибелта. Тогава техните персонални пазители са се оказали на подобаващото място, с цел да ги спасят от съдбовния край. Според езотеричните учения всеки от нас има ангел пазител – мощ, която да се отзове при положение на потребност или да му покаже правия път при невъзможност. Как може да разберете, че вашият покровител е наоколо?

Авторката на десетки книги отдадени по тематиката за ангелите и тяхната работа на хората Мелани Беклър има няколко изпитани трика. Следейки за тях може да сте сигурни, че няма да изпуснете значимо предизвестие.

Ангелите са духовни същества, които вибрират с доста по-различна периодичност от тази на хората. Това е повода предизвестията им постоянно да не стигат до нас. Често техните препоръки, знания или просто насоки за живота могат да ни спестят доста главоболия. За да ги получите, се постанова да сте извънредно деликатни към знаците. Ако сте се сблъсквали с някой от тях,м то може би вашият ангел се пробва незабавно да се свърже с вас. Не го игнорирайте.

1. Намирате пера.

Намирането пера по пътя ви е един от най-често срещаните признаци за наличието на ангелите. Пера от всевъзможен тип, цвят са красиво увещание, че вашите ангели са близо и са подготвени на любяща грижа и поддръжка. Когато намерите пера на място, което е малко по-ненормално е изключително мощен благ знак. Когато намерите бели пера те са съвсем постоянно предсказание от вашия ангел. Дори в случай че това се случи на място, където белите птици са налице.

2. Странни формирания на облаците

Един от най-очевидните признаци че вашият ангел е наоколо е да видите облак с облик на херувим. Вашите пазители също по този начин могат да ви изпращат послания, като ви демонстрират облачета с формата на сърце, на животно, на бебе. В този случай имайте едно мислено – скоро може да настъпи смяна в живота ви.

3. Сладък парфюм във въздуха

Забелязали ли сте, че прелестен сладостен мирис ви следва по петите? И, не, той не идва от вашата колежка.

Ако усетите гальовен парфюм, само че не сте в положение да идентифицирате източника, това може да е знак, че наоколо е вашият ангел. Те доста обичат да припомнят за себе си по този метод, защото той подсъзнателно ни успокоява.
Може да забележите наличието ви ангел храните, в случай че в близост има прелестен богат и шоколадов аромат, или близостта на Архангели през сладостен изискан мирис на цветя.

4. Бебета и животни се държат необичайно

Ако домашните ви любимци и дребните деца се държат извънредно, приказват си сами или пък се въртят към едно и също място, то е допустимо да усещат наличието на ангел. Причината за това е, че те към момента са доста близки до вибрацията на тези духовни същества и за разлика от нас нямат филтри в приемането на информацията им.

5. Нежна „ ангелска ” музика

Мелани твърди, че е срещала няколко души, чийто първи опит да се свържат с ангели е, когато внезапно стартират да чуват ангелско пеене. Странното е, че то не идва от нито един източник в близост. Според наблюденията й ангелите могат също по този начин да поддържат връзка с вас посредством повтарящи се песни, които ще чуете по радиото. Много постоянно те изпращат послания в текстовете на песните, които внезапно се появяват от всички страни.

6. Монети по пътя ви

Намирането монети или пари като цяло е постоянно срещан симптом за поддръжка от царството на ангелите. Ако откриете монета по пътя си или може би някой ви дава монета, обърнете внимание! Дали годината, изписана на монетата има някакво особено значение за вас? Искали ли сте финансова помощ от вашите ангели? За какво си мислехте тъкмо преди да забележите монетата? Когато намерите монета знаете, че това е съзнателно подложен знак по пътя ви и е един от знаците, показващи, че сте обичани, подкрепяни и насочвани.

7. Искри или светлина с неразбираем генезис

Ангелите са същества основани от обич и светлина. Виждайки кълба, необясними блещукащи искри от светлина, може би те са наоколо. Ярка звезда, която хваща вниманието ви, снопове светлина, стичащи се от горната страна, проблясък, който се появява без действителен източник на светлина – всичко това са признаци за близостта на ангелите.

8. Дъга

Дъгите са постоянно срещан знак на Божествената обич. Когато поискате помощ и малко по-късно видите дъга, знаете, че вашите молебствия са били чути и получават отговор. Кръг от дъга към Луната, двойна дъга или дъга, която се появява, когато не е валяло, са спомагателни знаци, че вашите ангели ви предизвикват или поддържат в начинанията ви.

9. Промяна на температурата към вас

Когато към вас има ангели, може да почувствате смяна в температурата. Може внезапно се почувствате топло, като че ли сте обгърната от нажежена светлина. Или пък може да получите най-неочаквано припадък на настинка, възприятие за мраз, с изтръпване или напън в главата или гърба.

10. Чувството, че не сте сами

Ако имате възприятието, че не сте сами, то най евентуално в действителност е по този начин. Понякога седите вкъщи и някоя книга се измъква и пада от рафта, някоя фотография или предмет се появява изненадващо до вас. Всичко това са неоспорими знаци за наличието на агнели.

11. Табели или реклами с послания

Ангелите постоянно изпращат своите послания благодарение на постери и реклами. Ако се чудите какво да предприемете в живота си, кой път да хванете, попитайте вашия ангел. Той може да ви изпрати посланието под формата на пътен знак или табела със възбрана, листовка или някаква сходна реклама.

12. Гласове в главата

В случая не приказваме за гласовете, които могат да ви притеснят, че страдате от някакво умствено разстройство. Ангелите могат да се проявят като натрапчива мисъл или заповед, която не може да ви напусне. Например – „ Не излизай през днешния ден ” или „ Избери това ”. Това може да ви наподобява шашкащо, само че те постоянно прибягват до офанзива на мозъка ви, с цел да се доберат до вас. И то нормално, откакто към този момент сме пренебрегнали всички други знаци.

Източник dama.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР