Вярвате или не, при сандвичите също има класация по цена,

...
Вярвате или не, при сандвичите също има класация по цена,
Коментари Харесай

Какво представлява най-скъпият сандвич, който струва 28 000 долара?


Вярвате или не, при сандвичите също има ранглиста по цена, като първите места се държат от супер забавни вариации за хиляди долари. Евтин измежду скъпите, само че влизащ в челната десятка е Von Essen Platinum Club Sandwich, който коства 150 $. Той се предлага с шунка, пиле от специфична френска порода и пъдпъдъчи яйца, всички от които допълват останалите съставни елементи, като бели трюфели и полусушени италиански домати, написа therichest.com, представен от бТВ.

Панираният сандвич с говеждо котлет Wagyu коства 180 $. Някои сортове японско говеждо месо са спечелили отлична известност. Филето на този тип месо си остава измежду най-желаните заради своята чупливост. Ето за какво не е изненадващо, че панираният сандвич с телешки котлет wagyu от Wagyumafia коства скъпо.

Вкусотията Le Burger Extravagant наподобява в действителност екстравагантно. Цената му е 295 $. Деликатесът стартира с телешка баничка wagyu, която е подсилена с масло от трюфел и хайвер Калуга, наред с други съставки. Достатъчно е да се каже, че всяка от тези съставки е скъпа сама по себе си и не е чудно, че този сандвич се продава толкоз скъпо.

Douche Burger впечатвява към този момент с много по-висока цена от 666 $. Франц Аликуо подготвя този чийзбургер, само че не наподобява на различен чийзбургер. Месото в бургера е говеждо месо Кобе. В допълнение към други скъпи съставни елементи като трюфели и сирене грюер, той съдържа и меса като хайвер, омар и гъши дроб. В допълнение, производството му включва златно фолио. Най-странният аспект на този сандвич обаче е, че е опакован в три банкноти от 100 $.

Стигнахме и до двата най-скъпи сандвича. Единият е Seven Emirates Burgerstack, чиято цена е галактическите 10,000 $. Тази цена значително се дефинира от размера на бургера и цените на съставките. Поради обстоятелството, че беше продаден на търг за благотворителни цели, Burgertack на Seven Emirates съумя да стигне 10 000 $. По отношение на съставките си, той включва кифличка с шафран, телешки банички, ленти телешки бекон и разнообразни типове сирена, което го прави неповторим.

Най-скъпият сандвич в света коства колосалните 28 000 $. Името му е The virgin Mary. Понякога цената няма нищо общо със съставките. Най-скъпият сандвич е елементарен сандвич със сирене и изгорял самун, а не с трюфели или злато. Това, което беше отпечатано върху препечената кора, обаче направи всичко друго. Даян Муйзер, притежател на бизнес в Маями, Флорида, е основател на този сандвич. Тя е решила да го продаде в eBay и е съумяла да го направи за 28 000 $.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР