Вярвате или не, но зад появата на акне по лицето

...
Вярвате или не, но зад появата на акне по лицето
Коментари Харесай

Какво разкриват пъпките на лицето за здравословното ни състояние?

Вярвате или не, само че зад появяването на акне по лицето ви явно стои антична просвета. Според античните китайски и аюрведични правила картографирането на лицето свързва местоположението на пъпките ви със съответния вътрешен орган или незабележим здравословен проблем.

Вероятно към този момент сте чували, че несъразмерната консумация на шоколад и/или млечни артикули може да аргументи пъпки и че стресът може да повлияе отрицателно върху кожата. Също сме чували от доста дами, че кожата им се утежнява по време на менструация. Но дали тези клюки в действителност значат нещо?

Според картографирането на лицето акнето и петната по лицето се появяват в избрани зони заради вътрешни проблеми, които могат да включват високо кръвно налягане, дехидратация, неприятно храносмилане, или даже като „ недоволство “ от различен орган в тялото, да вземем за пример от „ ядосания “ черен дроб откакто сме прекалили с питиетата предходната вечер.

Ето кои са главните зони на лицето, които са склонни към появяването на пъпки и какво могат да значат те:
 Какво в действителност споделя акнето за вашето здраве  Какво в действителност споделя акнето за вашето здраве  Какво в действителност споделя акнето за вашето здраве  Какво в действителност споделя акнето за вашето здраве
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР