Вярвате или не, близо половината от американските мъже се безпокоят

...
Вярвате или не, близо половината от американските мъже се безпокоят
Коментари Харесай

Основателен ли е страхът? Близо 50% от мъжете са в шок, че имат малък пакет

Вярвате или не, близо половината от американските мъже се безпокоят от размера на достолепието си и се тормозят, че половият им член ще ги изложи пред половинката им, разкрива „ Дейли остарял “.
Проблемът e там, че самите те намират дарованието си за не изключително впечатляващо за дамите и се усещат, меко казано, некомфортно от този факт.
До този извод стигнал екип от учени от университета в Калифорния след анкета, съгласно резултатите на която едвам 55% от жителите на Съединени американски щати от мъжки пол са удовлетворени от това, което природата им е дала. Останалите 45% изпитват комплекси и ниско самочувствие.
За утешение на недоволстващите от мъжкото си достолепие са резултатите от друго допитване, само че единствено до дами. Резултатите от него са безапелационни – 85% от интервюираните дами са доверили, че не изпитват никакви проблеми от това сътрудникът им да разполага с по-малък инструмент сред краката си. Даже в противен случай – множеството от тях са изтъкнали желанията си към член с по-нормален или даже по-малък размер. И нищо чудно, че това е по този начин.
Установено е да вземем за пример, че по-късият член компенсира размера си с по-широкия си диаметър, а колкото е по-широк един пенис, толкоз по-плътно запълва той вагината.
По думите на Едуард Чой – началник на екипа, провел проучването, разковничето за ниското самочувствие при огромната част от мъжете се крие в гледането на порно. Истината е, че порноиндустрията не дава действителна визия за естествената мъжка полова анатомия, тъй като постоянно залага на свръхнадарени полови спортисти.
Липсата на задоволително мъжка самонадеяност във връзка с размера е и мотив доста мъже да се подлагат на увеличаване на пениса, без да имат потребност от това. Въпреки големия куп лекари и процедури, които дават обещание да усилят мъжкото достолепие с няколко сантиметра и да създадат клиента си истински "секс звяр " в очите на нежните половинки, никоя от тях не е лишена от дефекти. Първо, мъчително е. Второ, скъпо е, и не на последно място, рискът от приемане на нарушавания на функционалностите му не е по никакъв начин дребен. Доказано е да вземем за пример, че опитите с инжекции с минерални масла, вазелин и силикон са извънредно непрепоръчителни, защото могат да доведат до образуването на рискови склерозиращи липогрануломи на мястото на слагането.
И не на последно място – удължаването не води до възстановяване на половия живот, предизвестява още Чой.
И на край - малко информация. Средностатистическият размер на пениса, когато е в ерекция, варира сред 14 и 16 см. В категория „ дребен “ пък попадат тези членове, които в разгорещено положение доближават размер не по-голям от 11,9 см. Както сами може да се уверите обаче от по-горните резултати и мнението на специалистите, дължината на мъжкото достолепие надалеч не значи по-добър и приемлив секс.
Учени от лондонския Юнивърсити колидж мериха пенисите на 104 мъже от всички възрасти - от младежи до пенсионери. Нормалният размер в отпуснато положение и при леко изправяне на мъжкия сексуален орган е 13 сантиметра. И обратно на публикуваните вярвания, размерът на този анатомичен орган не може да бъде наедрял с извършения или медикаменти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР