Вярваща получи изцеление на погребението на Дядо Добри и вярва,

...
Вярваща получи изцеление на погребението на Дядо Добри и вярва,
Коментари Харесай

Истинско чудо на погребението на Дядо Добри! Вярваща се докосна до тленните му останки и...

Вярваща получи излекуване на погребението на Дядо Добри и има вяра, че това е знамение! Соня Анкова отишла с другари, а по пътя им се оплакала какъв брой зле се усеща, тръшната от ужасяващ вирус.

Ето какво споделя Соня Анкова:

" Искам да споделя с вас едно знамение станало на Опелото и Погребението на дядо Добри. Имам четирима очевидци, с които пътувах към Байлово, които могат да потвърдят чудото.. Тръгнах за погребението на дядо Добри болна, със мощни болки в гърлото и кашлица,от която ме боляха гърдите.Разболявах се. През цялото време снимах, не съм се молила за излекуване или облекчение на болките в гърлото.

Само снимах. След като спуснаха дядо Добри в гроба, минаха всевъзможни болки и кашлици, бях като " новородена ", заболяването изчезна мигновено. За мен това е дело на молитвите на дядо Добри. Няма друго пояснение. Имам очевидци, на които през целия път разказвах какво пия за гърло и кашлица....А в този момент съм здрава-здравеничка..без температури и болки...Аз съм 100% уверена,че на гроба на дядо Добри оттук нататък ще стартират да стават чудеса. Случката с моята болест и изгубването и са доказателство за това... Сега просто съм здрава! "

Соня Анкова разкрива, че патриарх Неофит направил покъртителен жест и сложил подарък в ръката на Дядо Добри.

" Нещо прочувствено, което се случи, и което снимах, бе това,че Негово Светейшество сложи в ръката на дядо Добри, за последно алегоричен подарък, подобен какъвто приживе, той получаваше от всеки - само че този път не за земна черква, а да измоли за всички ни небесната черква.

Дядо Добри последната година е молил дъщерите си да се молят за неговото отхождане от този свят по-скоро. Казал е, че доста желае да си отиде в деня, в който се празнува св. Кирил Славянобългарски, доста го обичал. Така и станало. Дядо Добри почива в навечерието на Успение на св. Кирил. Храмът е отдаден на св.св. Кирил и Методий, това показа с нас след Св. Литургия отец Георги от Кремиковски манастир. Двете дъщери на дядо Добри получиха благословение и успокоение персонално от Негово Светейшество. "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР