Вярваш или не вярваш, мерките трябва да се спазват. Води

...
Вярваш или не вярваш, мерките трябва да се спазват. Води
Коментари Харесай

Проф. Момеков: Зеленият сертификат трябва да се спазва като шериат |

" Вярваш или не вярваш, ограниченията би трябвало да се съблюдават. Води се война, а една част от популацията се държи като предатели по отношение на нацията. Тези хора, по един или различен метод, би трябвало да бъдат уверени, че това не е ок. Зеленият документ би трябвало да се съблюдават като шериат. "

Това съобщи по Нова телевизия проф. Георги Момеков, ръководител на Българското сдружение по фармация.

По думите му ограниченията ще бъдат още по-ефективни, в случай че хората проумеят че с умен взор не можеш да сканираш QR код.  

" QR кодовете на доста места просто се поглеждат и до момента в който се вършат по този начин нещата, особена смяна няма да има. Без никакво подозрение зеленият документ не е рестрикция, а единствения метод животът да продължи в тази обстановка . Локдаунът ще доведе до повишаване на страшни проблеми. За да не се стигне до такава степен, би трябвало да сме съзнателни и дори ресторантьорският бизнес и хотелиерите би трябвало да са флагмани на имунизацията и на този вид ограничения. Темпът на имунизация е недопустим ", категоричен бе проф. Момеков.

Той разяснява и какъв би бил резултата от лекуването с моноклонални антитела и таблетки, които минаха клинични изпитвания:

" Който приказва за моноклонални тела и хапчета има съществени проблеми с математиката . Цената на моноклоналните антитела е такава, че вие можете да ваксинирате 100 индивида с цената на един подобен курс. Освен това при ваксинация тялото ви бълва подобни високоефективни антитела. Антителата и хапчетата ще лекуват високорисковите хора, които не могат да се имунизират или не построяват имунитет, тъй като цената на един курс е извънредно висока ", акцентира фармакологът.

Математикът проф. Огнян Кунчев разяснява хода на заболеваемостта. По думите му кривата на разпространяване се е пречупила 10 дни след въвеждането на зелените документи на 21 октомври.

По думите му контактните точки са учебни заведения, затворени пространства, заведения. 

" Като пуснем учениците, би трябвало да затягаме рестриктивните мерки по другите места, както и да има по-строг надзор на зеления документ " , разяснява той.

" Утре ще умрат около 130 души, основано на междинната дневна смъртност. Това е война ", сподели той.

Според него има свръхсмъртност с 2000 души, по данни на Национален статистически институт, като 900 от тях не се знае от какво са умряли.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР