Вярваме, че вашето посещение ще препотвърди традиционно добрите отношения между

...
Вярваме, че вашето посещение ще препотвърди традиционно добрите отношения между
Коментари Харесай

Нинова: Важно е отношенията между България и Китай да се развиват в положителна посока

Вярваме, че вашето посещаване ще препотвърди обичайно положителните връзки сред България и Китай и нашите две партии. Благодаря за напъните на Китай в издирването на нашия планинар Боян Петров. Пожелаваме триумфи на срещата 16+1 и поддържаме напъните на всички нива за усилването на разговора сред Европейски Съюз и Китай. Това сподели ръководителят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на среща с делегация на Китайската комунистическа партия (КПП), водена от  Йу Хунцю – зам.-министър на Организационния департамент на Централен комитет на ККП.

Тя добави, че за България е извънредно значимо като страна – мост сред Европа и Китай, поради географското състояние, връзките сред двете страни да се развиват в позитивна посока.

„ Важно е концепциите и плановете за съгласуваност в морската, транспортната и енергийната инфраструктура да получат своето практическо развиване. Важно е да се задълбочат нашите връзки в туризма и образованието – размяната на студенти сред нашите две страни ”, сподели още Корнелия Нинова.

По време на срещата бяха дискутирани още връзките сред Българска социалистическа партия и ККП, приноса на двете партии за развиването и напредъка на стопанските системи и обществата на България и Китай, дейното присъединяване на България в самодейността „ Един пояс, веднъж ” и съдействието „ 16+1 ”, както и напъните, които двете страни поставят за битка с корупцията и корупционните практики.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР