„Вярвам в прераждането. Сигурна съм, че душите ни отлитат в

...
„Вярвам в прераждането. Сигурна съм, че душите ни отлитат в
Коментари Харесай

Йорданка Христова вярва в прераждането

„ Вярвам в прераждането. Сигурна съм, че душите ни отлитат в парадайса, където е бяло и прелестно. Понякога се майтапя, че пъкълът е тук, на земята. Самият живот е тестване – прави ни засечки, провежда ни номера. Често имам възприятието, че всички ние сме опитни зайчета в ръцете на огромния създател от горната страна – а той понякога ни санкционира “, показа линии от персоналната си философия Йорданка Христова при Георги Любенов в Българска национална телевизия.

Голямата певица в продължение на съвсем четири месеца е била в обществена изолираност. Тя се е върнала към стартирани, само че незавършени песни и те скоро ще звучат в ефира. Заради пандемията обаче е изпуснала прощално турне в Съединени американски щати и Канада. Преди него е трябвало да мине през Куба, с цел да се сбогува с духовната си сестра Терасита Капоне – някогашната посланичка на Хавана в София, която преди броени дни се възнесе към по-добрия свят.

„ Но каквото и да става, би трябвало да се мисли положително. Не обичам да се опаквам. Времето ще покаже дали това, което се случва през днешния ден, е вярно или не. Може би някой негативен воин след години ще наподобява позитивен “, уверена е Данчето. Докато е била пред тв приемника с спортен екип и пижама, е изчела доста книги, само че е написала напълно малко редове към своята автобиография, по която работи от дълго време. „ Не ми се ровичка в моя живот. Всичко в близост е толкоз забавно. Досега единствено не съм се телепортирала “, разяснява една от първите безконечни дами на родната поп музика, която неотдавна е получила страховит комплимент - мъж, на който държи, й рекъл „ Още ставаш “, а тя му отвърнала, че и шлагерите й стават, макар че са на по половин век. Данчето не пропусна да предложи на мъжете от властта да не политизират пандемията. „ Това е голяма неточност “, уверена е поп звездата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР